enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ŞEHİDİMİZ CUMARTESİ GÜNÜ UĞURLANACAK‏

ŞEHİDİMİZ CUMARTESİ GÜNÜ UĞURLANACAK‏
01.04.2016
111
A+
A-
Mardin’in Nusaybin ilçesinde polis ile jandarma özel harekât timlerinin ortak yürüttüğü operasyonda haber yapmak ve görüntü almak isteyen bir grup gazetecinin de içerisinde bulunduğu zırhlı araç, dün saat 16.00 sıralarında Dicle Mahallesi’ndeki bir sokaktan geçerken, PKK’lıların yola yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Patlamada, zırhlı araçta bulunan gazeteci ve güvenlik görevlilerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Uzman Çavuş Gökhan Alıcı olay yerinde yaşamını yitirdi.
6 kişinin tedavilerinin Nusaybin Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin sürdüğü bildirilen olayda Silivri’de yaşayan İsmail Sarıtaş’ın uzman çavuş olan Emre Sarıtaş doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Emre Sarıtaş’ın şehadet haberi Silivri’de oturan ailesine akşam saatlerinde verildi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ve Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Er ve sağlık ekipleriyle birlikte Sarıtaş ailesinin evine giderek şehadet haberini verdi.

Çevrede bulunan komşular ve akrabalar Sarıtaş ailesinin evine akın ederken, sokağın girişi ve evin kapısına Türk bayrakları asıldı.

BEKARLAR’DAN TAZİYE

Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve ilçedeki kurum müdürleri cuma namazı öncesi şehidimizin evine taziye ziyaretide bulundu. Ziyaret esnasında şehidimizin ve şehitlerimizin ruhuna ilçe müftüsü tarafından kuran okundu, dualar edildi.

ŞEHİDİMİZİN CENAZESİ 2 NİSAN CUMARTESİ DEFNEDİLECEK

Silivrili Uzman Çavuş Emre Sarıtaş’ın cenazesi  2 Nisan Cumartesi günü ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Silivri Şehitliğine defnedilecek. Değişim Gazetesi olarak  ebediyete intikal eden şehidimize ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Türk Milleti’ne baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.