enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ’DE BÜYÜK FETO VURGUNU

SİLİVRİ’DE BÜYÜK FETO VURGUNU
06.08.2017
224
A+
A-

Silivri’ye İstanbul’dan gelen bir grup önce piyasa değeri 100 bin lira olan araçları 80 bin liradan satmaya başladı. Belli bir süre satışlara devam eden şahıslar piyasada isimlerini duyurdular , yanlarına Silivri den birkaç ismide alıp bell bir güven oluşturduktan sonra araç talebinde bulunan şahıslara ‘ Fetoçulardan araçlarını ucuz fiyata alacağız, sizede bunları uygun fiyatlardan vereceğiz. Bunun içinde para gerekli ‘ diyerek piyasadan yaklaşık 100 Milyon para topladılar. Belli bir süre sonra para toplayan şahıslar ortadan kaybolunca para veren vatandaşlar dolandırıldıklarını anladılar.
TANINMIŞ İSİMLER VAR
Piyasa değerinin çok altında fiyattan araç satın almak için dolandırıcılık çetesine para kaptıranlar arasında Silivr’nin tanınmış simalarının yanı sıra bazı oto galericisi de yer alıyor. Siyaset , iş dünyası ve oto galericilerinden paraları toplayan dolandırıcılar ortadan kaybolurken,evlerini satıp yada ellerindeki birikimleri dolandırıcılık şebekesine kaptıran vatandaşlarda bir umutla hala piyasa değerinin yarı fiyatına alacakları arabaları beklemeye devam ediyorlar.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.