enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5974
EURO
34,7498
ALTIN
2.498,51
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor’da istifalar devam ediyor

Silivrispor’da istifalar devam ediyor
14.06.2017
119
A+
A-

Silivrispor’da istifalar arka arkaya gelmeye devam ediyor. Dün istifa eden Silivrispor İkinci Başkanı Süleyman Gençoğlu’nun ardından, bugün de yöneticilerin istifa haberleri gelmeye devam ediyor.

8 isim istifa etti

Süleyman Gençoğlu’nun dünkü istifasının ardından bugün de 8 yönetici istifasını kulübe sundu. Yusuf Temel, Hüseyin Kızıltan, Recep Karaköy, Yavuz Dirik, Tuncay Kanburoğlu, Zafer Bıyıklı, Arzu Yalçınkaya, Raşit Yağcıoğlu bugün istifa eden isimler oldu.

Kalko “İstifalar söz konusu olacak” demişti

Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko, dün akşam yaptığı basın açıklamasında Süleyman Gençoğlu’nun istifasının sorulması üzerine “Süleyman Ağabey çok sevdiğimiz bir ağabeyimiz. Bugüne kadar da 1 yıldır elbirliği ile onunla büyük mücadelelerde yer aldık. Ancak bu özellikle 4-5 aydır Belediye Başkanı’mızın şahsımın istifasını istemesinden dolayı çok arada kaldı. Çok arada kaldığı için de çok yıprandı ve kendi isteğiyle istifasını da verdi.  Tahmin ediyorum yarından itibaren başka istifalar da söz konusu olacak. Bana, bizzat arayarak, istifa edeceğini söyleyen arkadaşlarımız da oldu. Önemli olan Olağanüstü Genel Kurul’a gitmekse eğer, bu takımı Olağanüstü Genel Kurul’a götüren ben olmayacağım. Bu takımın huzurunu ve istikrarını bozan ben olmayacağım.” diyerek, bugünkü istifaları beklediğini de dile getirmişti.

Kaynak: Silivri Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.