enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5680
EURO
34,7221
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tuncay Özilhan’dan Dost Ziyareti

Tuncay Özilhan’dan Dost Ziyareti
07.05.2017
233
A+
A-

TÜSİAD Eski Başkanı, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı, Türk-Rus İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı , Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı, Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan , Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Boyacıoğlu ve Anadolu Grup Genel Müdürü Tuğrul Ağırbaş, Silivri ye çıkartma yaptı.
Silivri Değirmenköy DE bulunan Trakya Meşrubat Efes Pilsen Bölge Bayiliği nde Şirket ortaklarından Mehmet Yönet ve Kaya Durmaz tarafından M. Ereğli de karşılanan Tuncay Özilhan ve üst düzey yöneticiler, Yeniçiftlik Kipa ile bazı müşteri ziyaretlerin de bulundu .

ÖZİLHAN IN DOST ZİYARETİ

Müşteri ziyaretleri sonrası Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve Trakya Meşrubat Efes Pilsen Bölge Bayi Ortakları Mehmet Yönet – Kaya Durmaz ve şirket yöneticileri Değirmenköy Babacan Restaurant da öğle yemeği yedikten sonra Şah Büfe Yi ziyaret edip, Trakya Meşrubat ın Değirmenköy de ki deposuna geçtiler. Ziyaret sebebini Anadolu Grup Ailesi nde 32 senedir yer alan Mehmet Yönet e sadece bir dost ziyareti olduğunun altını çizen Özilhan , uzun uzun Mehmet Yönet ile eski günleri yad edip , Silivri ile Trakya hakkında bilgi aldı.

İSTANBUL A DÖNDÜLER

Trakya Meşrubat ın deposunu gezip , Yönet ve Durmaz dan bilgi alıp bir süre çalışanlarla da sohbet eden Tuncay Özilhan daha sonra İstanbul a geçti. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve yönetici grubunun Silivri de ki ziyaretten son derece memnun ayrıldığı gözlendi.

YÖNET TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret sonrası Mehmet Yönet bir teşekkür mesajı yayınladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.