enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ACENDIS’İN MAKEDONYA’DAKİ YENİ HASTANE PROJESİ HİZMETE AÇILDI

20.12.2016
142
A+
A-

Almanya merkezli Anahtar Teslim Hastane Projesi firması ACENDIS’in, 2015 yılında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çalışmalarına başladığı ve tıbbi cihaz donanımını sağladığı Filip Vtori Özel Cerrahi Hastanesi faaliyetlerine başladı.

Hastane’nin, özellikle kardiyovasküler ve göğüs ameliyatları alanında uzmanlaşmış olan ve ortopedi, üroloji ve karın cerrahisi gibi dalları da kapsayan geniş bir spektrumda hizmet verdiğini söyleyen CEO’su Dr. Zan Mitrev, ACENDIS’i ihtiyaç duydukları her alanda kendilerini destekleyen bir çözüm ortağı olarak gördüklerini belirtti. Dr. Mitrev, ACENDIS’in tıbbi cihaz donanımını sağlamasının yanı sıra, hastane personeline cihazların doğru kullanımı ve bakımı konularında da kapsamlı eğitim verdiğini söyleyerek, projenin olumlu sonuçlarından çok mutlu olduklarını, ACENDIS ile birlikte çalışmaya devam etmekten memnuniyet duyacaklarını sözlerine ekledi.

ACENDIS Başkan Yardımcısı ve Yönetim Direktörü Kemal Durukan ise, gerçekleştirdikleri projelerden gelen olumlu geri bildirimlerden ve ACENDIS’e duyulan güvenden duydukları gururu dile getirirken, hasta ve çalışan memnuniyeti sağlamanın, sağlık hizmet sağlayıcılarının başarısı için pozitif yönde itici bir güç olduğunu söyleyerek, bu sorumluluğun bilinci ile, cihazların planlanmasından, çalışanların eğitimine kadar titizlikle çalıştıklarını ifade etti. Durukan, en son teknoloji ürünlere sahip, dünyanın en önemli markalarının temsilcisi olduklarını, planlama, cihaz donatımı, servis ve eğitim hizmetlerinin yanı sıra, Alman Bankalarından sağladıkları finansman çözümleri de sunduklarını belirtti. Durukan, sürekli iletişim ve güven inşa etmenin öncelikleri olduğunu sözlerine ekledi.

ACENDIS Hakkında: 1995 yılında Almanya’nın Hannover şehrinde kurulan ACENDIS, 200’ün üzerinde hastane projesine anahtar teslim olarak imza attı. Almanya merkez olmak üzere, Türkiye, Azerbaycan, Çin, Gana, İran, Irak, Ürdün, Malta, Nijerya ve Suudi Arabistan’da ofisleri, showroomları ve teknik servisleri ile hizmet veren, Türkiye’de, aralarında zincir hastanelerin de bulunduğu birçok projede medikal çözüm ortağı olan ACENDIS, dünyanın en önemli üreticilerinin distribitörlüklerini bünyesinde bulundurmaktadır.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.