enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Evde Kal Çatalca! Dezenfekte Filosu 7/24 Görev Başında

Evde Kal Çatalca! Dezenfekte Filosu 7/24 Görev Başında
30.03.2020
114
A+
A-

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilk günden itibaren koronavirüs önlemleri için başlattığı çalışmalar ilçe merkezinde ve tüm mahallelerde devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in vatandaşların sağlığını korumak için  aldığı koronavirüs önlemleri kapsamında dezenfekte çalışmaları, belediye ekiplerinin yoğun mesaisi ile devam ediyor. Özel ekipler tarafından hastane ve acil servis başta olmak üzere kurumlar, kamuya açık alanlar ve ilçenin dört bir yanı, sürekli dezenfekte edilirken Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde ve tüm mahallelerde cadde ve sokakları özel solüsyonlarla baştan aşağı yıkıyor, dezenfekte ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. İlçedeki çöp konteynerleri de ekiplerce sürekli dezenfekte ediliyor.

Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz

“Virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar dezenfeksiyon çalışmalarımız durmaksızın devam edecek” diyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, çalışmaların devam edeceğini belirterek, “İlçemizde elimizden geleni yapıyor, salgına karşı dezenfeksiyonla mücadele veriyoruz. Ekiplerimiz 7/24 sahada dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Ancak bu mücadele toplum olarak topyekun vermemiz gereken bir mücadeledir. Vatandaşlarımızın bireysel mücadelesi de büyük bir önem taşıyor. Bu sebeple vatandaşlarımız zorunlu olmadıkça ve mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamalı, hijyen kurallarına dikkat etmeli ve sosyal mesafeye özen göstermelidir. Hep birlikte göstereceğimiz azami dikkat ve sabırla bu süreci hep birlikte el ele vererek atlatacağız. Biz Çatalcamız için mesaideyiz ve gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz, vatandaşlarımızda endişeye kapılmadan bizim için sadece evlerinde kalsınlar” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.