enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5569
EURO
35,0018
ALTIN
2.428,25
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KANALİZASYON SULARI AYLARDIR YOLA AKIYOR

KANALİZASYON SULARI AYLARDIR YOLA AKIYOR
13.09.2018
127
A+
A-

Malkara ilçesi Yeni Mahalle Bağlar Sokağı, Çamaşırdere Mevkiinde patlayan kanalizasyon boruları nedeniyle yollara akan lağım suları çevre kirliliği oluşturduğu gibi halk sağlığını da tehdit ediyor. Yola taşan lağım suları çevre sakinlerini canından bezdirdi.

“Aylardır kırık olan büzlerden yola akan kanalizasyon suları biz mahalle sakinlerini rahatsız ediyor.
Belediye yetkililerine en az 4-5 kez bizzat giderek ve de telefonla söz konusu durumu bildirmemize rağmen ne yazık ki hiçbir çalışma yapılmadı. Öte yandan, görevliler hemen hemen haftanın her günü Belediye Arıtma Tesisi mevkisine gelip çevre kirliliğini görüyorlar.

PİS SULAR HASTALIK SAÇIYOR
Yola akan kanalizasyon akıntıları çevreye pis koku yaymaya devam ediyor. Bu durum aynı zamanda hastalık tehlikesi de yaratıyor. Allah Korusun olası bir salgın hastalığa sebebiyet verilmeden, yetkililerden çevre kirliliği sorununun çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz” diyerek sıkıntılarını ve şikayetlerini dile getirdiler. Öte yandan, “Lağım sularının yola akması da hiç hoş bir durum değil… Söz konusu çevre kirliliği sorununun bir an önce çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz” şeklinde konuştular.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.