enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3373
EURO
34,9659
ALTIN
2.325,93
BIST
9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KIRKPINAR’DA GERİ SAYIM BAŞLADI

KIRKPINAR’DA GERİ SAYIM BAŞLADI
12.06.2019
139
A+
A-

Bu yıl 658.’si gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde geri sayım başladı. Edirne Belediye Encümeni’nin aldığı karar doğrultusunda 658’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali 1-7 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenleneceği duyurulmuştu.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali, dünyanın en eski geleneksel spor faaliyetlerinden biridir. Avrupa’da düzenlenen ve Türkiye’nin 2008 yılında ilk defa katıldığı ‘Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Ödülü’nü kazanan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali, 16 Kasım 2010 tarihinde de UNESCO’nun ‘İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Miras Temsili Listesi’ne dahil olmuştur. Kırkpınar Yağlı Güreş Festivali bir taraftan insanların yakınlaşması ve dayanışmasını sağlarken, diğer taraftan da bireylerin kendi kültürlerini tanımaları açısından önemli bir toplumsal işlevi yerine getirmektedir. Sarayiçi Kırkpınar Er Meydanı, Türkiye Başpehlivanı’nın belirlendiği tarihi bir yer olmakla birlikte, ülkenin birçok yöresinden gelen ve başarılı olmayı hedefleyen pehlivanlar için kendini gösterme, hem de toplum içinde iyi bir yere sahip olma mücadelesini gerçekleştirdiği yerdir.
BİLETLER İNTERNETTE SATIŞA SUNULDU
1-7 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin biletleri Biletix’te satışa sunuldu. 5 Temmuz 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek güreşler için girişler ücretsiz olarak belirlendi. 6 Temmuz 2019 Cumartesi günü için biletler 50 ile 60 TL, 7 Temmuz 2019 Pazar günü için ise biletler 70 ile 80 TL’den satışa çıkarıldı. Belirlenen Bilet Fiyatları Şu Şekilde; 6 Temmuz Cumartesi; Süleyman Demirel 1, Süleyman Demirel 2, Tekirdağlı Hüseyin Tribünü, Mustafa Bük Tribünü, Aydın Demir Tribünü, Antalyalı Recep Gürbüz Tribünü 60 TL; Alper Yazoğlu Tribünü ve Kel Aliço Tribünü 50 TL. 7 Temmuz Pazar; Süleyman Demirel 1, Süleyman Demirel 2, Tekirdağlı Hüseyin Tribünü, Mustafa Bük Tribünü, Aydın Demir Tribünü, Antalyalı Recep Gürbüz Tribünü 80 TL; Alper Yazoğlu Tribünü ve Kel Aliço Tribünü 70 TL.

Kaynak: Recep Karagöz

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.