enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5589
EURO
34,6816
ALTIN
2.415,72
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yüzlerce insan, Mertcan için toplandı

Yüzlerce insan, Mertcan için toplandı
24.05.2021
121
A+
A-

Silivri’de bıçaklı kavga sonucunda hayatını kaybeden Mertcan Kaya’nın ve aynı kavgada yaralanan Metehan Kaya’nın ailesi, ilçe adliyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Kaya ailesi adına avukat Tuncay Demir, toplumun ailenin yaşadığı acı etrafında kenetlendiğini belirterek faillerin adalete teslim edilmiş olmasının, delillerin büyük oranda sağlıklı bir biçimde toplanıyor olmasının ve birlik beraberlik ile acılarının büyük oranda hafiflediğini ifade etti. Ayakta güçlükle duran Mertcan Kaya’nın babası Akın Kaya, konuşamayacağını belirterek hazırladığı metnin okunmasını istedi. Metni okuyan Serkan Kaya, “Bir oğlumun öldüğü, bir oğlumun ölümle mücadele ettiği bu vahşeti, kimler yaşattıysa Allah’ından bulsun. Benim ilk andan itibaren tek bir isteğim vardı, o da adaletin yerini bulmasıydı. Devletimizin tüm birimlerinden Allah razı olsun. Soruşturmayı itinayla takip ettiler. Bir nebzede olsa içime su serptiler. Ben oğullarımın kanı yerde kalsın istemiyorum. Devletimizin ve kanunların tüm suçlulara hak ettikleri cezaları vereceğine, güvenim ve itimadım tamdır. Bu olayın peşini ne ben ne de devletimizin bırakmayacağına sonsuz inanıyor ve güveniyorum. Tanıyan ve tanımayan herkese bana ve eşime destek verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI