enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ak Esenyurt Danışma Meclisinde Toplandı

Ak Esenyurt Danışma Meclisinde Toplandı
25.08.2015
95
A+
A-

Esenyurt Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Ali Okur, Edirne İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Mahalle teşkilatları, İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ve yüzlerce teşkilat mensubu katılım sağladı.

Divan Kurulunun oluşması ile birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Danışma Meclisi devam etti. Programda söz alan AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, 2009 ve 2014 seçim sonuçlarını grafikler üzerinde değerlendirdi.

Değer, “Esenyurt ‘ta oy oranımızı 3 puan arttırdık”

Şenay Değer, “2009 yerel seçimlerinde oy oranımız %44,8 oranındaydı ama 2014 seçimlerinde daha çok çalışarak oy oranımızı % 47,2’ye yükselttik. Esenyurt ’ta seçmen sayısı iki katı kadar artmasına rağmen bizde oy oranımızı 3 puan artırdık ve bu önemli bir başarıdır. Mahallelerimizin genelinde de aldığımız oy oranlarında artış var. Mahallelerimizin bazılarında 80 bine yaklaşan nüfus yoğunluğu var ve bu nedenle mahallelerimizin sayısını 34’e çıkaracağız. Sandıklarda görev alan ve seçimlerde yoğun çaba sarf eden tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde birçok mahallemizde oy oranımız yükselmiştir. Bunun en başlıca sebebi Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun bu mahallelerde yapmış olduğu ve yapılacak yeni hizmet projelerinin katkısıdır” dedi.

Başkan Kadıoğlu, “Hakkımız olanı Cumhurbaşkanlığında alacağız”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yüzlerce teşkilat mensubunun katıldığı danışma meclisinde söz alarak, her mahallede yapılacak olan yeni okul, sağlık tesisi, ibadethane, park ve yeşil alan sosyal ve kültürel tesis projelerini görüntülü olarak anlattı.

Başkan Kadıoğlu, “30 Mart yerel seçimleri ardından yapmış olduğumuz ilk danışma meclisi toplantımızda bir araya geldik. Esenyurt genelinde iyi bir oy oranı aldık. Fakat bu oranın yeterli olmadığını ve hak ettiğimizden daha az aldığımızı düşünüyorum. Bundan sonra hakkımız olan oyu Cumhurbaşkanlığı seçiminde alacağız. Esenyurt ‘ta bugüne kadar birçok proje hayata geçirdik ama biz durmayacağız hizmet için yola devam edeceğiz. Çıkarmış olduğumuz dergilerimizde yer alan tüm projelerimizi hayata geçiriyoruz ve bir kısmının yapımına başlandı. Geriye kalan diğer projelerinde ihaleleri hazırlanıyor. 2004’ten bu yana Esenyurt ‘ta toplam 18.231 ruhsat verildi. 45.250 tane de tapu verildi. Kentsel dönüşümünü % 70lere çıkaran tek belediye Esenyurt Belediyesidir. Birçok mahallemizde yollarımızın, okullarımızın, ibadethanelerimizin ve diğer projelerimizin yapımı devam etmektedir. Bunun dışında Esenyurt Cumhuriyet Meydanında, Esenyurt kültür merkezlerimizde kablosuz internet hizmetimiz de vardır. Ayrıca oluşturduğumuz program sayesinde tüm vatandaşlarımız bulunduğu mekândan mahallesini sokağını takip edebilecek” dedi.

Program sonunda Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından, AK Partili Meclis üyelerine ve üç kademe mahalle başkanlarına plaket takdim edildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.