enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,8142
ALTIN
2.493,71
BIST
9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK PARTİ DİYANET- SEN’İ AĞIRLADI

AK PARTİ DİYANET- SEN’İ AĞIRLADI
25.08.2015
112
A+
A-
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Meti Karakaş, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında,Silivri’de görev yapan Diyanet-Sen üyelerini yemekte ağırladı. Adsom Restoranda Diyanet-Sen Şubesi Yöneticileri ve Üyeleri ile bir araya gelen İlçe Başkanı Karakaş, din görevlilerinin önemine dikkat çekerek camiler ve Din Görevlileri haftasının en önemli zaman dilimi olduğunu söyledi. 
AK Parti 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca’nın da katıldığı Diyanet-Sen Silivri şubesi başkanı Salih Ateş`in Başkanlığında gerçekleşen yemeğe Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcıları, Yöneticileri, Ak Parti Başkan Aday Adayları ve Belediye Meclis Üyeleride katıldı.
Ateş Karakaş’a teşekkür etti 
Toplantıda konuşma yapan Diyanet-Sen Silivri Şube Sorumlusu Salih Ateş,İmamların ve Camilerin sorunlarının çözüme kavusması adına gerçekleştirilen bu yemeğin düzenlenmesine katkı sunan AK Parti Silivri İlçe Başkanı metin Karakaş’a teşekkür etti.
Karakaş; Din görevlilerimiz önemli misyona sahip 
Diyanet- Sen Silivri Temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş; “Camiler ve Din görevlileri haftası bizim en önemli zaman dilimlerimizden bir tanesi..sizle de toplumun önemli dinamitlerinden bir tanesisiniz. Hem bunun önemini farkettirmek hemde sizlerle bu çerçevede sizlerin sorunlarını dinleyebilmek adına böyle bir toplantıyı tertip ettik.Öğretmen ve İmamlar olarak baktığımızda sizlerin yetiştireceği yeni nesiller adına sizlere çok büyük sorumluluklar düşüyor. Din görevlilerimizin  bugün maddi ve manevi değerler üzerinde ayağa kalkan, şekillenen bir  Türkiye’de önemli bir misyona sahip olduklarını düşünüyorum” dedi.   
Kaynarca;Din görevlilerimiz manevi değerlere sahip çıkan kanaat önderleridir
Gerçekleşen yemekli toplantıda kapanış konuşmasını yapan Milletvekili Tülay Kaynarca; “Toplumun şekillenmesinde önemli rolü olan imamlarımızın siz bu toplumun manevi değerlenine sahip çıkan ve bu manevi değerleri en alt kademeden en üst kademeye kadar bireylere işleyen kanaat önderlerisiniz” dedi.   
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.