enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Hdp Standını Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Hdp Standını Ziyaret Etti
03.04.2017
109
A+
A-

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Arnavutköy Meydanı’nda AK Nokta ziyaretinin ardından meydanda bulunan HDP standına da uğradı.

 AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Arnavutköy Meydanı’nda AK Nokta ziyaretinin ardından meydanda bulunan HDP standına da uğradı. Görevlilerle selamlaşan Dr. Temurci, onlara çalışmalarında kolaylık diledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, yoğun seçim çalışmaları kapsamında Arnavutköy Meydanı’nda Diriliş Evet Platformu’nun standı AK ile Nokta’yı ziyaret etti. AK Nokta’da teşkilat mensuplarından çalışmalar hakkında bilgi alan Dr. Temurci, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Ziyaret sonrası Dr. Temurci, meydanda kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

“Batıya en iyi dersi 16 Nisan’da vereceğiz”

16 Nisan’da demokrasinin galip geleceğini söyleyen Temurci, “Ne kadar güzel. 7’den 70’e Arnavutköy, bugün ‘evet’in’ arkasında ve önündedir. İnşallah kardeşliğimiz ve demokrasimiz galip gelecek. Daha güçlü bir Türkiye için 2’inci Kurtuluş Savaşı’nın mimarı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte durmak yok yola devam diyeceğiz. Biz Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisiyle ve Sünnisiyle bu meselenin parti meselesi olmadığını anladık. Bunu Avrupa’ya baktığımızda ve milletimize kurşun sıkan alçaklar Avrupa’ya kaçtığında anladık. Onun için bu mesele, parti meselesi değildir. El ele tutacağız, omuz omuza vereceğiz ve inşallah 16 Nisan gecesi, bu seçimi sadece Türkiye’nin seçimi değil. Kendilerinin seçimi olarak gören o batıdakilere ve burada onlarla birlikte iş tutanlara hep birlikte en iyi dersi vereceğiz” dedi.

Başkan Selim Temurci, HDP standını ziyaret etti

Konuşmasının ardından partililerle vedalaşan Dr. Temurci, meydanda AK Nokta’nın hemen yanında bulunan HDP standını da ziyaret etti. Çadırdaki HDP’lilerle el sıkışan Dr. Temurci, referandum çalışmalarında onlara kolaylık diledi. Ardından Dr. Temurci aracına binerek meydandan ayrıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.