enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: “Gelecek Nesiller İçin ‘Evet’ Önemli”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: “Gelecek Nesiller İçin ‘Evet’ Önemli”
29.03.2017
116
A+
A-

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Sultangazi ve Küçükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezlerini (SKM) ziyaret ederek, Sultangazi’deki AK Nokta’da vatandaşlar ile sohbet etti.

 AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Sultangazi ve Küçükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezlerini (SKM) ziyaret ederek, Sultangazi’deki AK Nokta’da vatandaşlar ile sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Temurci, yaptığı ziyaretlerde gelecek nesiller için ‘evet’in önemini vurguladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, yoğun geçen seçim çalışmaları kapsamında Sultangazi ve Küçükçekmece SKM’lerini ziyaret etti. Sultangazi SKM’yi ziyaretinde Temurci’ye AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve İlçe Belediye Başkanı Cahit Altunay eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Temurci, SKM çalışanları ve partililerle yaptığı toplantıda 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumla ilgili ‘evet’ oylarının artırılmasını istedi. SKM’lerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Temurci, gelecek nesiller için ‘evet’in önemini anlattı. Temurci, özellikle ev sohbetlerine önem verilmesini gerektiğini belirtti.

Temurci, ilçedeki AK Nokta’ya da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Referandum çalışmaları hakkında bilgi alan Temurci, AK Nokta çalışanları ve vatandaşlar ile sohbet etti. Temurci, sohbetin ardından oradaki çocukları tek tek öperek hediye verdi.

Küçükçekmece SKM’ye ziyaret

Temurci, AK Nokta ziyaretinin ardından Küçükçekmece SKM’yi ziyaret etti. Burada da birimleri gezen AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci, çalışmalar hakkında partililerden bilgi alarak, gelecek nesiller için ‘evet’in’ önemini vurguladı. Ziyaretin ardından Temurci, binadan ayrıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.