enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK PARTİ SİLİVRİ İLÇE TEŞKİLATI VEFALI ÇIKTI

AK PARTİ SİLİVRİ İLÇE TEŞKİLATI VEFALI ÇIKTI
25.08.2015
91
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığından Belediye Başkan Adaylığı için istifa eden Metin Karakaş görevi devretti. 
Dün akşam parti binasında partilileri ile vedalaşan Karakaş’a partililer yoğun katılım ile destek verdi. Böylelikle Ak Parti Silivri’de Tülay Kaynarca’dan sonra ikinci kez seçime kadın ilçe başkanı ile girecek. Karakaş görevi İlçe Başkan Vekili Dilek Demiral’a devretti. 


Ak Parti Silivri İlçe Başkan Vekili Dilek Demiral ise parti adına el yapımı bir sanat eseri hediye etti. Karakaş ise bu hediyenin layık olduğu yerin Silivri Belediye Başkanlık makamı olduğunu ifade ederek “Ben bunu kim olursa olsun Belediye Başkanı seçilen arkadaşımıza armağan etmek üzere alıyorum. Bunun yeri Belediye Başkanlık makam odasıdır” dedi.

Dün akşam saat 19.30’da partinin toplantı salonunda vedalaşmak için toplanan partililer ile Karakaş bir araya geldi. Törene partinin yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan aday adayları, meclis üyesi aday adayları, AK Partili Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

“Siyasette sabrı O’ndan öğrendik”

Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkan Vekili Dilek Demiral yaptı. Demiral konuşmasında “Ak Parti İlçe Başkanımız Metin Karakaş’ın, ilçe başkanlığından Belediye Başkan adaylığına geçiş süreci başladı. Kendisine hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcısı olsun. Biz kendisine çok şey borçluyuz. 2009 seçimlerinden sonra bozulan moralimiz, düşen motivasyonumuzu tekrar kazanmakta bize liderlik etti. Azmi ve inancı ile hepimize yol gösterdi. İnancını bize de aşılayarak bizleri bir araya getirdi. Kendisinden siyasi anlamda çok şey öğrendik. Siyasette en önemlisi ben sabrı öğrendim kendisinden. Siyasette sabırlı olunması gerektiğini nakış nakış işledi bizlere. Kendisine teşkilatımız adına başarılar diliyorum. Hayatta her şeyin gönlünce olmasını temenni ederiz. Biz kendisinden razı olduk, onun da hakkını bize helal etmesini istiyoruz” dedi.

“Hepinizden helallik istiyorum”

AK Parti Silivri Belediye Başkan Aday adayı Metin Karakaş toplantıda yaptığı konuşmasında “Değerli ailem. Değerli dostlarım. Bir teşkilat olmak ne demek, bir teşkilatın vefa duygusu nasıl bir şey görmek isteyen varsa buyursunlar bu manzaraya baksınlar. Bugün bu vefa uğruna bu saatte evini barkını bırakıp burada olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun böyle anlamlı bir günde beni yalnız bırakmadığınız için. Tabiki Ak Partili olmak bir ayrıcalıktır. Bu bir veda programı gibi sakın algılanmasın. Bu bir kavuşma toplantısıdır. İlçe Başkanı olarak sizlere veda ediyorum. Ben bu onurlu görevi yerine getirebilmek için ve benden önceki ilçe başkanı arkadaşlarım gibi çalışarak ve başbakanımıza, teşkilatımıza yakışır bir ilçe başkanı olabilmek için canla başla çalıştım. Hep birlikte çalıştık. Tek bir derdimiz vardı. Ak Parti olarak Silivri’de bayrağımızı göndere çekmek ve partimizi en iyi şekilde temsil etmek. Bugünde yarım kalan bir işi bu çerçevede tamamlamak için diğer arkadaşlarımızla beraber yine yola çıkmış bulunuyoruz. Diğer arkadaşlarım gibi Belediye Başkan aday adayı olarak inşallah seçimlerde kazanacağız ve bunun haklı gururu ile Silivri’de yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir arkadaşımız ben ne oldum derdine düşmeden, kenetlenerek bu tabloyu yarattık. Hangimiz aday olursak bir diğerinin arkasında durmaya namus sözü vererek ve onun arkasında durarak çalışmaya devam etmek sözü verdik. Daha işimiz bitmedi. Bunun sonu yok. Belediyeyi aldıktan sonra seçilmiş Cumhurbaşkanı olarak genel başkanımızın arkasından gideceğiz. Ak Parti hareketinin devam etmesi için çalışacağız. Silivri’de de görev kime verilirse onu o koltuğa oturtmak için çalışacağız. İlçe Başkanlığı yapan bir kardeşiniz olarak gerektiğinde pas pas yaparak, çay dağıtarak seçimde sandıkta durarak da çalışır. Ak Parti’de ne olduğunun önemi yok. Ak Partili olmak ayrıcalıktır. İlçe Başkanı olarak sizden helallik istiyorum. İlçe Başkanı olarak kimin kalbini kırdıysam, kusurum varsa hem özür diliyorum, hem de hakkınızı helal etmenizi istiyorum. En huzurlu anım 29 Mart gecesi Silivri Belediyesine Ak Partili olarak girebilecek oluşumdur. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.