enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5993
EURO
34,7973
ALTIN
2.495,14
BIST
9.483,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatının Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatının Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti
25.08.2015
139
A+
A-

AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahir Sert ve Belediye Meclis Üyelerinin tanıtıldığı programa, AK Parti Silivri İlçe teşkilatında bu güne kadar görev almış birçok yöneticinin yanı sıra partinin her kademesinden yöneticiler ve binlerce partili katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği coşkulu gecede bütün teşkilat AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert’in etrafında kenetlenme sözü verdi. Silivri Belediyesine AK Parti’nin hizmet bayrağını dikmek için ellerin birleşerek havaya kalktığı geceye, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Sakallı, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tarkan Burçak Uygun, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, SKM Başkanı Filiz Güler, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Parti Yöneticileri, Mahalle Teşkilatları, Metin Karakaş, Hüseyin Turan, Emrah Maşalacı, Mevlüt Alkan, Hüsnü Yaşar Yalman, Ahmet Yağcıoğlu, Naif Yıldızlar, Teşkilat Mensupları ve binlerce partili katıldı.

UMUTLARI İLE YAŞAYAN TÜRKİYE GELDİ

Büyük bir coşkunun hâkim olduğu gecede, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, alkışlar ve sloganlar eşliğinde salona geldi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İlk konuşmayı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptı. İstanbul’un 39 ilçesi arasında tek kadın ilçe başkanı olma özelliğini taşıyan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Sevgili dava arkadaşlarım; Korkuları ile yaşayan Türkiye gitti. Yerine umutları ve hedefleri ile yaşayan bir Türkiye geldi. Yolların, okulların, üniversitelerin, hastanelerin ve bunun gibi nice yapıların varlığı ile şehirlerimizin çehresi değişmeye başladı. Silivri’miz marka şehir olma yolunda ve AK Parti iktidarı ile bunu sağlayacağız. Özellikle insana dokunan ve sokaktaki vatandaşımızı ilgilendiren ihtiyaçları biliyoruz. Silivri’ye AK Parti’nin hizmet bayrağı dikildiğinde Silivri hak ettiği değeri kazanacak. Silivri AK Hizmetlere doyacak.

BU MİLLET MAZLUMUN SESİ OLANLARI UNUTMAYACAKTIR

Bizim için insan devlet için değil, devlet insan için vardır. Gönül dili ile iletişim kuramayan insanlar çatışma içine giriyorlar. Oysa kalpten gelen bir söz savaşları dahi durduracak kadar

etkilidir. Peygamberimiz kalp kırmanın Kâbe’yi kırmak gibi olduğunu söyler. Bizim anlayışımızda her bir kalp Kâbe kadar aziz ve kutsaldır. Bir gönle girmek bir gönlü kazanmak bizim medeniyetimiz için ibadet kadar değerlidir. Bizim şuurumuzda insanı dışarıda tutmak yoktur. Tam tersine insan hayatın, siyasetin, ekonominin tam merkezindedir. Hırsın, gücün, sınırsız kazanma arzusunun öne çıktığı sistemler insani ve vicdani olamazlar. Kendi etnik grubunu diğerlerinden üstün görenler gönül yapamaz, gönül yıkarlar. Tarih ayrımcılık yapanları hatırlamaz. Mazlumun sesi olanları, yetimin başını okşayanları bu millet unutmayacaktır. Allah’ın ve milletin takdiri her şeyin üzerindedir. Siz gönül dostlarımıza, yol arkadaşlarımıza şükranlarımı iletiyorum. Rabbim kardeşliğimizi daim etsin” dedi.

BİZ İKTİDAR OLALIM SİZ MUKTEDİR OLUN

İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın konuşmasının ardından Başkan Sert’in seçim çalışmalarına ait bir slayt yayınlandı ve hemen ardından alkışlar ve sloganlar eşliğinde sahneye AK Parti Silivri

Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert çıktı. Silivri’nin çok değerli olduğunu ve ilçemizi geleceğe taşımak için gerekli projelerin kendi ustalığı ile ortaya çıkacağını vurgulayan Tahir Sert; “Değerli yol arkadaşlarım hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın emekleri ile hazırlanan gecemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Aramızda bulunan demokrasinin temel taşlarından, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini, oda ve dernek başkanlarımızı hoş geldiniz diyorum. 20 gün kadar önce Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği karar ile aday olarak benim ismim söylendi. Adaylığım açıklanmadan önce de sonra da birbirimize destek olacağımızın namus sözünü verdik. AK Parti bayrağının yeniden dalgalanması için Silivri’de iktidar yemini ettik. 8 kişiden oluşan bir komisyon ile Meclis Üyesi Listesi oluşturduk. 85 Belediye Meclis Üyesi Aday adayımız arasından seçim yaparken çok zorlandığımızı belirtmek istiyorum. Bu dava millete hizmet yolunda sıra yarışı olmayan ve sen-ben farkı gözetmeden yapılan bir hizmet yarışıdır. İmkânımız olsa da bütün aday adayı kardeşlerimizle yola devam edebilsek. Fakat aday sayımızın kotası belli. Belediye Meclis Üyesi listesinde isimleri olmayan kardeşlerimi yok sayıldıklarını düşünmesinler. Aday olan ve olmayan arkadaşlarıma sesleniyorum, biz iktidar olalım siz muktedir olun.”

KENETLENMEMİZ BAZILARININ UYKUSUNU KAÇIRDI

“Biz birbirimize kenetlenerek dağılacağımızı düşünenleri hayal kırıklığına uğrattık. Bizim kenetlenmemiz bazı kişilerin uykularını kaçırmaya başladı. AK Parti geldiği için uykuları kaçıyor. Tarih yazdık diyorlar. Başarısızlığın tarihini yazdılar. Kandırmanın, yabancılaştırmanın, ötekileştirmenin, dostlarına vefasızlığın tarihin yazdı. O arkadaşımıza soruyorum; birkaç park oluşturup, çiçek ekmekten başka ne yaptınız? Benim yaptığım hizmetleri 5 yılda yaptığını söylemiş. Ah güzel kardeşim sen boş laf üretmekten başka ne yaptın? 1 metre kanalizasyon şebekesi mi çektin? Doğalgaz şebekesi mi çektin? Sen benim yaptığım asfaltın tamirini bile yapamadın.

MOLA BİTTİ, HİZMETE DEVAM

Allah’ıma şükürler olsun, halkımızın önünde yüzümü kızartacak bir şaibe yok. Hakkımda cevap veremeyeceğim bir iddiam yok. Sen Bulgaristan’da ne yaptın? Bulgaristan’a kaç defa gittiğini neden açıklamıyorsun? Karşımızdaki insan iftira siyasetini başarıyla gerçekleştiren bir kişi. Olayları saptırıyor, çarpıtıyor. Ancak Silivri halkı artık bu samimiyetsizliği gördü. Ulu önderimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk üzerinden siyaset yapanlara karnı tok. Silivri halkı hizmet istiyor, iş istiyor, mutlu olmak istiyor! Silivri’de devlet üniversitesi, kültür

merkezi, katlı otopark, spor kompleksi yok. Allah nasip ederse 30 Mart’ta hizmetlerin devamı gelecek. Mola bitti, hizmete devam!

“BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

“Biz büyük bir aileyiz. Bu yolda yanımda olan aileme, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın Kurucu Başkanı Vural Sönmez’e, Eski İlçe Başkanımız ve Milletvekilimiz Tülay Kaynarca’ya, Eski İlçe Başkanlarımızdan Halit Girgin ve Enver Gezici’ye, adeta bir belediye başkanı gibi teşkilata sahip çıkan Metin Karakaş’a, 2004-2009 yılları arasında Silivri’ye yüzyılın hizmetlerini getiren efsane başkan Hüseyin Turan’a, en genç adayımız Emrah Maşalacı’ya, Hüsnü Yaşar Yalman’a, Mevlüt Alkan’a, Naif Yıldızlar’a, Selimpaşa’nın efsane başkanı Ahmet Yağcıoğlu’na ve bu teşkilatta emeği olan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

TAHİR SERT İLE ELLER KENETLENEREK HAVAYA KALKTI

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert yaptığı konuşmanın ardından, AK Parti’den aday adayı olan, Metin Karakaş, Hüseyin Turan, Emrah Maşalacı, Mevlüt Alkan, Hüsnü Yaşar Yalman, Ahmet Yağcıoğlu, Naif Yıldızlar ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ı sahneye davet ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Hep birlikte ellerin havaya kalktığı anda salonda büyük bir coşku yaşandı. Aday tanıtım programı, belediye Meclis Üyesi Aday adaylarının tanıtımı ve hep birlikte fotoğraf çekilmesinin ardından, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in teşkilat mensupları ile sahilde keyifli çay sohbetinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.