enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4480
EURO
34,7930
ALTIN
2.443,10
BIST
9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK PARTİ`DE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINDA BÜYÜK SÜRPRİZ

AK PARTİ`DE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINDA BÜYÜK SÜRPRİZ
25.08.2015
111
A+
A-

Ak Parti`den Silivri Belediye Başkan aday adaylığı için uzun zamandır bir çok isim kulislerde dolaşıyordu. İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri Belediye Eski Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa Belediye Eski Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Çanta Belediye Eski Başkanı Tahir sert, Emrah Maşalacı, Hüsnü Yaşar Yalman, Turan Göksu, Muhtarlar Dernek Başkanı Muharrem Eren, Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Vural Sönmez, Yetkin Çavdar bu isimlerden bazıları. 

Ak Parti de seçim takvimi belirlendi ve resmi aday adaylığı müracaatları da başladı. Resmi müracaatlar içinde aday adaylarının resmi görevlerinden de doğal olarak istifa etmeleri gerekiyor. Silivri Ak Parti`de Emrah Maşalacı, Hüsnü Yaşar Yalman ve Tahir Sert partiye dosyalarını vererek resmen belediye başkan aday adayı oldular.
 Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş`a yakınlığı ile bilinen , İlçe yönetiminde başkan yardımcısı olarak görevli , aynı zamanda Seçim İşleri Birim Başkanı Nazif Yıldızlar parti yönetiminden istifa etti.  Yıldızlar`ın parti yönetiminden istifa ederken verdiği dilekçe de ` Belediye başkan aday adaylığına  müracaat edeceğimden “ cümleleri dikkat çekti. Yıldızlar`ın bu çıkışı parti teşkilatında da büyük bir sürpriz olarak nitelendirildi.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.