enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4162
EURO
34,7895
ALTIN
2.471,04
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ak Parti’den Bayram Ziyaretleri

Ak Parti’den Bayram Ziyaretleri
25.08.2015
123
A+
A-

Sırasıyla, Bayburt Çerçi Köyü Derneği, Karadenizliler Derneği, Manastır Göçmenleri Derneği, Öz Alibeyliler Derneği, Kars Çengilli Köyü Derneği, Ağrılılar Derneği, Nevşehirliler Derneği, Bayburtlular Derneği, Gümüşhane Kelkitliler Derneği, Bayburt Konursu Derneği, Tokatlılar derneği, Kars Güllüce Köyü Derneği, Kastamonulular Derneği, Ordulular Derneği, Niğdeliler Derneği, Yozgatlılar Derneği, Zonguldaklılar Derneği Ziyaret edildi.

İlçe Başkanı Dilek Demiral gerçekleşen ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda Türkiye’nin çok önemli bir seçim döneminde olduğuna vurgu yaparak ‘’ Çeşitli vesilelerle ziyaretlerinize zaten sık sık gelmekteyiz. Bu defada ki ziyaretimizin sebebi de Kutsal bir ayı tamamlayıp Ramazan bayramına kavuşmamız oldu. Ancak bilindiği üzere yaşadığımız coğrafya olsun, dünyanın diğer yerlerinde olsun birçok mazlum kanı akmakta, buda bayram sevincimizi buruk yaşamamıza sebep olmaktadır. Önümüzde çok önemli bir seçim var. 10 Ağustos bizim için 2. Bayram olacak. Az öncede bahsettiğim gibi coğrafyamızda yaşanan karışıklıkların içine ülkemizi de çekmeye çalışıyorlar. Ancak şürkürler olsun ki dirayetli ve her zaman dimdik duruşuyla ülkemize çağ atlattıran bir liderimiz var. İşte önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde de halkımız bu istikrarın bu yükselişin devamı için Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçecektir. Buda ülkemizde iç karışıklık çıkarmak isteyenlere en güzel cevap olacaktır.’’ Dedi.

Gidilen derneklerde sohbet havasında geçerken vatandaşlarında sorularına cevaplar verildi. Dernek başkanları ve dernek üyeleri de gerçekleşen ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek memnuniyetlerini belirttiler.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.