enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4363
EURO
34,7895
ALTIN
2.453,06
BIST
9.919,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Akgün: “Esnaf Kentin Can Damarıdır”

Akgün: “Esnaf Kentin Can Damarıdır”
26.10.2015
125
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni hizmet binasının açılışına katıldı.

Büyükçekmece Atatürk Caddesi’nde yer alan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni hizmet binasının açılışına Büyükçekmece Belediye Bakanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece kaymakamı Mustafa Hulusi Arat ve siyasiler katıldı.

Hava muhalefeti nedeniyle yeni hizmet binasının toplantı salonunda gerçekleştirilen açılışa Büyükçekmece esnafı da büyük ilgi gösterdi.

Büyükçekmece esnafının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Akgün, esnaf vatandaşlarımızın Türkiye ekonomisine büyük oranda katkıda bulunduğunun altını çizdi.

Büyükçekmece halkına hayırlı olsun

Büyükçekmece Birleşik Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı’ya ve yönetimine teşekkürlerini ileten Başkan Dr. Hasan Akgün, “Esnaf ve sanatkarlar ülkemizin ekonomik ve toplumsal hayatında vazgeçilmez bir yere sahiptir. Büyükçekmece’nin ana merkezi’nde güzel bir hizmet binası oldu. Esnaf bir kentin can damarıdır. Oda Başkanı Rahmi Yazıcı’ya, esnaflarımıza ve Büyükçekmece halkına hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.