enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5262
EURO
34,7427
ALTIN
2.488,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AKP Fatih Mahallesi’nde Seçim İrtibat Bürosu Açtı

AKP Fatih Mahallesi’nde Seçim İrtibat Bürosu Açtı
25.08.2015
114
A+
A-

AK Parti Silivri Fatih Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İl ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Fatih Mahalle Teşkilatı ve Parti Mensuplarının katılımı ile gerçekleşti. Fatih Mahallesi eşrafının yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışta, Roman vatandaşlar, Tahir Sert’i davul-zurna ile karşıladı. Seçim irtibat bürolarının, mahalle halkı ile AK Parti arasında doğrudan iletişimi sağlamak açısından çok önemli yerler olduğunun altı çizildi.

“GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR”

Açılış kurdelesini AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ile birlikte kesen AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert; “Bugün yaptığım esnaf ziyaretlerinden sonra şunu söyleyebilirim ki Silivri 30 Mart’a hazır. Bu mahalle benim mahallem. Silivri artık kararını vermiş. 7-8 aydır bu meydanlarda esnaf ziyareti yapıyorum. İnşallah zafer bizim olacak.Silivri’mizi marka şehir yapmaya geliyoruz. Bizdeki bu birikimle, Silivri’mizin hamurundaki güzellik birleşecek. Silivri’nin değeri tavan yapacak. Sadece Silivri değil yolundan geçenler bile kazanacaklar. Güzel günler bizi bekliyor. Sizlerle beraber olmaktan, seçim ofisimizi açmaktan dolayı çok sevinçliyim. 30 Mart’ta sevincimizi hep birlikte kutlamayı diliyorum” şeklinde konuştu. Kurdele kesiminin ardından seçim irtibat bürosunda Fatih Mahallesi mensupları ile selamlaşan Tahir Sert, her bir vatandaşımızla tek tek sohbet etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.