enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4126
EURO
34,8222
ALTIN
2.432,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AKP’Lİ MECLİS ÜYESİNDEN KAÇAK TESİS

AKP’Lİ MECLİS ÜYESİNDEN KAÇAK TESİS
24.01.2022
230
A+
A-

Silivri Kavaklı Mahallesi’nde Belediye’ye ait bir arazi, AKP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan’ın aile fertlerinden biri tarafından kiralandı. AKP’li Meclis Üyesi’nin ailesi tarafından araziye kaçak biçimde plastik geri dönüşüm tesisi kuruldu. AKP’li Çalışkan ise haberi yapan basın mensuplarına küfür ve tehditler savurdu.

Yörünge Gazetesi’nden Alparslan Ermiş’in haberine göre söz konusu tesisin çalışma ruhsatı yok ve kaçak durumda. Ayrıca tesiste bir de kaçak su kuyusu bulunmakta. Ermiş, yazısında “Belediyeden kiralanan bu yere, ruhsatsız ticarethane açılmasına kim müsaade ediyor? Silivri’de iktidar ortağı AK Parti’nin meclis üyesi usulsüz kazanç mı sağlıyor? Bu iddialara karşı, AK Parti ve Silivri Belediyesi kanadından ne cevap gelecek merak ediyorum doğrusu…” diye sorarken, iddialara henüz bir cevap gelmedi.

Güncelleme (21:23): Haberin yayınlanmasından dakikalar sonra, AKP Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan kişisel Facebook hesabından yaptığı bir paylaşımla isim vermeden basın mensuplarına ağıza alınmayacak küfürler ve tehditler savurdu. Daha sonra paylaşımını silip, küfürü kaldırarak tekrar paylaşan Çalışkan’ın ilk gönderisini arşiv olması açısından aşağıda paylaşıyoruz. Bu haberi yayınlayan gazetecilerin kılına zarar gelirse, sorumlusu Çalışkan ve onun suç ortaklarıdır.

Kaynak : Silivri’ nin Sesi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.