enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5816
EURO
34,8086
ALTIN
2.513,14
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Akşener, ” Milletimize güvenmekte haklıymışız”

Akşener, ” Milletimize güvenmekte haklıymışız”
05.05.2018
122
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 100 bin imza sürecine start vermek için, Üsküdar İlçe Seçim Kurulu’nda vatandaşlarla bir araya geldi .Yoğun kalabalıktan izdiham yaşandı. Akşener, buradaki konuşmasında “Milletimize güvenmekte haklıymışız” dedi.

“İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Üsküdar’da, vatandaşlarla bir araya geldi. Üsküdar İlçe Seçim Kurulu’nda 100 bin imza sürecine start verecek Akşener’,i desteklemek isteyen çok sayıda vatandaş erken saatlerde seçim kurulu önünde toplandı. Vatandaşlara bir bando takımı da eşlik etti. Yoğun kalabalıktan dolayı izdiham yaşandı.

Burada kısa bir açıklamada bulunan Akşener; Özellikle göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum. “Biz Milletimize güvenerek yola çıktık. Biz 100 bin imza dedik, Bu yüz bin imza  için tek güvendiğimiz yer. milletimizin iradesiydi. Ve bugün itibariyle görülüyor ki, bu yüz bin imza tercihimiz  son derece doğru.  Allah milletimize ve hepimize hayırlı eylesin, Cenabı Hak utandırmasın. Şimdi YSK içindeyiz. Bu nedenle bir şey söylemek istemiyorum, söyleyecek çok söz  var. Allah’ın izniyle, İnşallah bu ülkede, Ali kıran,baş kesen sistemi sizlerin iradesiyle  değişecek. Şunu söylemek zorundayım, buradan Sayın Erdoğan’a, bir soru sormak istiyorum. Sizin adınıza, milletimiz adına, bir soru sormak istiyorum. Kıbrıs’la ilgili yaptığın  yanlış politikalar sonucunda,Kıbrıs’ı verdin mi?  Buna müsaade etmeyeceğiz, buna müsaade etmeyeceğiz, buna müsaade etmeyeceğiz. Ayağınızı denk alın” tekrar teşekkür ederim dedi.

Kaynak: trakyaincisi.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.