enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3713
EURO
35,0024
ALTIN
2.325,92
BIST
9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Aksu`nun Silivri mesaisi

Aksu`nun Silivri mesaisi
25.08.2015
123
A+
A-

 Ramazan Bayramının birinci günü AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında yoğun bir katılımla gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve eski İç İşleri Bakanı Abdulkadir Aksu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bilal Kıymaz, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, önceki dönem belediye başkanları Hüseyin Turan, Ahmet Yağcıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, mahalle başkanları ve teşkilatlarının yanı sıra bir çok vatandaş katıldı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Ramazan ayının manevi değerlerine değinerek, partililerin bayramını tebrik ettiği konuşmasında, “AK Partinin siyasete getirmiş olduğu en büyük yenilik aslında milletin değerleri ile siyaset yapmak, milleti, değerlerini siyasete taşımaktır. AK Parti döneminden önce devletle millet arasında büyük bir mesafe vardı. Milletin gönlünü alarak aldıkları oylarla seçildikten sonra devletin tarafına geçerek millete tepeden bakıyorlardı. AK Parti ise milleti ile birlikte, milletine ve onun değerlerine sahip çıkarak siyaset yapıyor. Ramazan ayı boyunca İstanbul’da olduğu gibi bütün Türkiye’de çok güzel manevi paylaşımlar gerçekleşti” dedi. 

Mustafa Şentop’un ardından kürsüye gelerek partililere hitaben konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski İç İşleri Bakanı Abdulkadir Aksu, “Ramazan demek; sevgi, saygı, hoşgörü, birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmak demektir. Bu duygular içerisinde şehit yakınlarımızı, gazilerimizi, fakiri fukarayı, hastalarımızı, eş dost ve akrabalarımızı ziyaret edip onların gönüllerini hoş tutmayı unutmayalım. AK Parti olarak bizler her zaman vatandaşlarımızla iç içe olduk. Artık devletin milleti yok. Milletin devleti var. AK Parti siyasete yeni bir bakış açısı getirerek vicdanı ve değerleri ile siyaset yapmaktadır. Ramazan ayı da bizlerin en büyük değerlerinden birisidir. Bizler  Ramazan ayı boyunca da milletimizle beraber olduk. Cumhurbaşkanımızdan, Milletvekillerimize varıncaya kadar her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da milletimiz ile gönül sofralarında buluştuk. Onlarla Ramazan ayının bereketini, manevi değerlerini paylaştık. Ben baskı altında, zülüm altında Ramazan ayını geçiren Mısır’da ki, Suriye’de ki ve daha bir çok ülkedeki Müslüman kardeşlerimizi de unutmamanızı ve onları da dualarınıza ortak etmenizi diliyorum. AK Parti diklenmeden dik duran bir partidir. İşte bu  dik duruş nedeni ile bütün dünya Müslümanlarının da gözleri bizim üzerinizde ve bizlerden destek beklemektedir. Ben bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, Yüce Allah’tan yapmış olduğunuz ibadet ve hayırları kabul etmesini diliyor, ve bu muhteşem kalabalığı oluşturan sizlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.