enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3630
EURO
34,9070
ALTIN
2.386,90
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ALPASLAN TÜRKEŞ BÜSTÜ AÇILIŞI UNUTULDU MU?

ALPASLAN TÜRKEŞ BÜSTÜ AÇILIŞI UNUTULDU MU?
24.04.2024
12
A+
A-

Geçmiş dönem Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından yaptırılan Alpaslan Türkeş Parkı içindeki Alpaslan Türkeş’e ait büst kaldırılmış, park yeniden düzenlenerek , parkın karşısındaki Piramit Çay Bahçesi’nin bulunduğu alana da yeni bir büst yapılmıştı .

Seçim öncesi tamamlanan büst ve yenilenen Alpaslan Türkeş Parkı’na ise diğer açılışlardan sıra gelmemişti . Seçim sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak CHP Başkan Adayı Bora Balcıoğlu’ndan tarihi fark yiyen Volkan Yılmaz’ın görevi teslim edip , görevden ayrılmasından sonra parkın açılışı muamma oldu . Yenilenen park çocukların kullanımına açılırken , yenilenen Alpaslan Türkeş Büstü siyah bir örtü ile kapalı durmaya devam ediyor .
BOMBA AÇILIŞ SONRASI
Açılışı yapılmayan ve yılan hikayesine dönen Alpaslan Türkeş Büstü’nün açılışından sonra da kamuoyunda , büst ile ilgili çok daha ciddi tartışmalar yaşanacak .

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.