enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ASIRLIK ÇINARLAR UNUTULMADI

ASIRLIK ÇINARLAR UNUTULMADI
05.04.2022
101
A+
A-

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, AYEM’den hizmet alan yaşlı vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM), kurulduğu günden bugüne yaşlı ve engelli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Her gün yüzlerce vatandaşa hizmet veren Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi, güler yüzlü personeli ile vatandaşların gönlünü fethediyor. Şefkat ile ilgilenen AYEM çalışanları, Yaşlılar Haftası’nda da hizmet verdiği vatandaşları unutmadı.

AYEM tarafından yaşlı vatandaşlar için düzenlenen moral ve motivasyon yemeğine, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu katıldı.

100’e yakın vatandaşın katıldığı yemekli programda, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı asırlık çınar Afife Sığın’a çiçek takdim etti.  Yemekli program canlı müzik ile devam etti. Yaşlı çiftler dans ederek, ikinci baharı yaşadı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.