enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5093
EURO
34,9923
ALTIN
2.436,25
BIST
9.800,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar’da İBB’den Kulüplere Malzeme Yardımı

28.12.2016
129
A+
A-

İBB spor kulüplerine yaptığı yardımı Avcılar’da da gerçekleştirdi. İBB 15 kulübe malzeme yardımında bulundu
.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar’da faaliyet gösteren 15 spor kulübüne malzeme yardımında bulundu. Yeni yapılan spor kompleksinde gerçekleşen dağıtıma İBB Spor A.Ş. Yöneticileri, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Yunus Yıldırım, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe ve kulüp yöneticileri katıldı.

Tesis ve hizmet mükemmel
Dağıtım törenine katılarak İBB’nin yaptığı yeni spor kompleksini gezme fırsatı bulan Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, ‘İstanbul Büyükşehir Belediyemiz her konuda çok başarılı. Sporcuya verdiği bu desteğe çok teşekkür ederiz. Bu vesileyle Büyük Şehir Belediyemizin Avcılar’a yaptırdığı mükemmel spor tesislerini de gezme fırsatımız oldu. Olağanüstü tesis. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim’ dedi.

5 milyon TL ayrıldı
Burada bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ali Burak Tepe sporun önemine değinerek, ‘Hepimiz çocuklarımızın zeki, çevik, akıllı ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasını istiyoruz. Ortak amacımız bu. Amatör spor kulüplerinin zor şartlarda olsa da bu amaca hizmet ettiğini çok iyi biliyor ve kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz’ diye konuştu. İBB’nin İstanbul genelinde 800’ün üzerinde spor kulübüne yardımda bulunduğunu söyleyen Tepe, bunun için 5 milyon bütçe ayrıldığını ifade etti.

Şampiyonluk sözü
Tepe, ‘Sizlerin ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz ve sizlerden şampiyonluklar bekliyoruz’ diyerek sözlerini tamamladı. Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Yunus Yıldırım ise İBB Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür ederek, ‘Avcılar’ı en iyi şekilde temsil ederek başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Avcılar’a şampiyonluklar kazandıracağımıza inanıyorum’ diye konuştu.

EMİN BEYAZ

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.