enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4422
EURO
34,8302
ALTIN
2.436,47
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bakan Arslan, AK Parti Çorlu Ilçe Başkanlığı’nın Toplantısı’na Katıldı

Bakan Arslan, AK Parti Çorlu Ilçe Başkanlığı’nın Toplantısı’na Katıldı
30.01.2017
102
A+
A-

Bakan Arslan,  AK Parti  Çorlu İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, 2023 ve 2071 hedeflerine daha sağlıklı, daha güvenli ve daha emin adımlarla yürümek gerektiğini söyledi.

Partilerin dün söylediklerini bugün unuttuklarını belirten Arslan, şöyle devam etti:

“Orada, dün söylediklerini unuttular. Anayasa değişikliği Mecliste görüşülürken hepiniz şahit oldunuz. Bir gün hayır, ertesi gün hodri meydan, bir sonraki gün ise vatandaşın kararı bizim de başımızın gözümüzün üstüne diyenler, aradan bir gün geçmeden bu sözlerini unuttu, ‘Anayasa Mahkemesine gideceğiz’ dediler. Allahtan millet kime oy vereceğini biliyor, Çorlu kime oy vereceğini biliyor. Kimin bu ülkeyi Atatürk’ün dediği gibi muhasır medeniyetler seviyesine çıkartacağını iyi biliyor. İşte iyi bildiği için de, 14 yıldır bu ülkede istikrar var, huzur var ve bu ülke büyüyor.”

“Vesayet rejiminden kurtulmak istiyoruz”

Türkiye üzerinde bazı kirli hesapların yapıldığını, ancak bu hesapların millet tarafından bozulduğunu belirten Arslan, karanlık güçlerin ülkeyi olumsuz etkilediğini kaydetti.

Arslan, yaşanan bu olaylara karşı daha dik, birlikte ve beraber olmanın gerektiğini vurgulayarak, “Karanlık güçler olmasa biz şimdi çok daha iyi durumdaydık. O yüzden bizim sizden istirhamımız, diyoruz ki, hey Çorlulu hemşehrilerimiz, hey Tekirdağlı hemşehrilerimiz, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceğini, daha büyük ve daha iyi kurmak istiyoruz. 2023 hedeflerine daha emin ve koşar adımlarla gitmek istiyoruz. Bunun için vesayet rejiminden kurtulmamız lazım. 93 sene önce kararımızı vermişiz, demokratik hukuk hükümeti cumhuriyetle yönetiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya,  AK Parti  Tekirdağ Milletvekilleri  Metin Akgün, Mustafa Yel ve  Ayşe Doğan ile  AK Parti il ve ilçe başkanları katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.