enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5694
EURO
34,9827
ALTIN
2.455,55
BIST
9.777,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bakan Arzu, Başkan Karadeniz’le Birlikte ‘Giyad’ın Açılışını Yaptı

Bakan Arzu, Başkan Karadeniz’le Birlikte ‘Giyad’ın Açılışını Yaptı
20.10.2015
140
A+
A-

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu ile birlikte, Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD)’nin açılışını yaptı.
Açılışa, Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Mehdi Eker, AK Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Serap Yaşar, Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, GİYAD Başkanı Serkan Kaya, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
‘BU KARDEŞLİĞE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR’
Açılışta konuşan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu; ‘Bugün İstanbul dünya kenti. İstanbul 3.bölge nüfusun %13’ü İstanbul doğumlu iken kalan %87si, ülkenin diğer kesimlerinden gelen kardeşlerimizdir. Yani tüm kardeşlerimiz, İstanbul’da birlikte yaşamayı benimsemiştir. Bu kentteki bütün Anadolu insanı bu birlik ve beraberliğe, kardeşliğe her zaman sahip çıkması gerekiyor” diyerek, beraberlik mesajı verdi.
‘BAŞKAN’DAN GÜMÜŞHANELİLERE ÇAĞRI’
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise ”Bizler Gümüşhanelilerle buluşmak için buradayız. Gümüşhaneli kardeşlerimiz bize her anlamda her daim destek olan vatandaşlarımızdır. Nüfusları Küçükçekmece ilçesinde çok fazla olmasa bile kendi nüfusları içerisinde çok büyük bir oranda bizleri desteklediklerini biliyorum. Bizim için dualarınızı bekliyoruz. Açılışımız hayırlı olsun” diye konuştu.
‘OY KULLANMALIYIZ’
Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Mehdi Eker; ise güzel bir Türkiye inşa etmek için, tüm vatandaşların 1 Kasım’da sandık başına gitmesi gerektiğini vurguladı.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek derneğin açılışı yapıldı.
Dernek açılışının ardından, dernek binasının yanıbaşında yer alan Gümüşpark’ın açılışı da gerçekleştirildi. Gümüşpark’ın çevre düzenlemesi ve park alanı haline getirilmesi Küçükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.