enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4378
EURO
34,7998
ALTIN
2.430,42
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAKAN VARANK BAŞAKŞEHİR MİLLET KIRAATHANESİ’Nİ GEZDİ

BAKAN VARANK BAŞAKŞEHİR MİLLET KIRAATHANESİ’Nİ GEZDİ
27.07.2022
97
A+
A-

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin en büyüğü unvanına sahip Başakşehir Millet Kıraathanesi’ni gezdi. Kitap kurtlarıyla sohbet eden Bakan Varank’a Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu eşlik etti.

Mutluluğun şehri Başakşehir’de bir dizi temaslarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin en büyüğü unvanına sahip Başakşehir Millet Kıraathanesi’ni gezdi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Bakan Varank’a kıraathane hakkında bilgi verdi. Kütüphanedeki ilçe sakinleriyle sohbet eden Bakan Varank ve Başkan Kartoğlu, sınava hazırlanan öğrencilere başarılar dilerken, ziyaretçilerin kıraathane hakkındaki görüşlerini de aldı.

Başkan Kartoğlu “Başakşehirli” mobil uygulamasını anlattı

Başkan Kartoğlu, Bakan Varank’a şehrin anahtarı olarak tanımladıkları ve kullanıcı sayısı yüz bine ulaşan “Başakşehirli” uygulamasını da anlattı. Başakşehir Millet Bahçesi’ne kurulan Mobil Etkinlik Alanı’nda birbirinden eğlenceli oyunlar oynayan kullanıcıların, Başakşehirli Mobil Uygulaması üzerinden puan toplayabildiklerini ve topladıkları puanları çeşitli alanlarda harcayabildiklerini söyledi.

Başkan Kartoğlu, öte yandan Bakan Varank’ı Türkiye’nin ilk teknoloji ve inovasyon merkezi Başkaşehir Living Lab’e davet etti. Bakan Varank da Başakşehir’e yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

115 bin eserin yer aldığı, “Yetkin” ve “Güvenli Kütüphane Hizmeti” sertifikalarına sahip Başakşehir Millet Kıraathanesi’nde bugüne kadar yüz binden fazla ödünç kitap verildi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.