enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4660
EURO
34,8980
ALTIN
2.430,22
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BALCIOĞLU, KADINLAR VE FABRİKA İŞÇİLERİYLE BULUŞTU

BALCIOĞLU, KADINLAR VE FABRİKA İŞÇİLERİYLE BULUŞTU
26.01.2024
4
A+
A-

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, doğup büyüdüğü Gazitepe Mahallesi’nden başlayarak, Silivri’nin dört bir yanında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Kadınlarla içten buluşmalardan fabrika işçileriyle samimi diyaloglara, Balcıoğlu toplumun her kesimiyle doğrudan iletişim kurmaya devam ediyor.

Silivri’nin siyasi ve sosyal yaşamında etkili bir dönemeç olan bu günlerde, CHP’nin Silivri belediye başkan adayı Bora Balcıoğlu, İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve diğer parti yöneticileri, Meclis üyesi aday adaylarıyla beraber, Silivri’nin dört bir yanında halkla buluşuyor. Köy kahvesinden fabrika ziyaretlerine kadar uzanan bu etkinliklerde Bora Balcıoğlu halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Gazitepe Köyünde Kalpleri Kazanan Buluşma

Ziyaretlerin ilk durağı Bora Balcıoğlu’nun doğup büyüdüğü Gazitepe Köyü oldu. Bora Balcıoğlu ve eşi Hayriye Sena Balcıoğlu, İlçe Başkanı İbrahim Kömür, ilçe yöneticileri ve Meclis üyesi aday adaylarıyla birlikte köy kahvesinde kadınlarla buluştu. Balcıoğlu, Silivri’yi yönetmede kadınların ve gençlerin etkin rol alacağını vurguladı. Atatürk’ün kadınlara dair sözlerini hatırlatarak, onların toplumsal ve siyasal yaşamdaki önemine değindi. Balcıoğlu Silivri’nin gelişimi ve yönetimi konusunda kadınların önemli bir rol oynayacağını vurgulayarak, “Kadınlarımız ve gençlerimizle omuz omuza Silivri’mizi yöneteceğiz” dedi. Ayrıca Balcıoğlu’nun Eşi Hayriye Sena Balcıoğlu da, köylü kadınlarla yakın diyaloglar kurarak, onların sesine kulak verdi.

Fabrika İşçilerine Anlamlı Ziyaret

Ziyaretlerinin ikinci durağında, Sancak Örme Fabrikası’nda çalışan işçilerle buluşan Balcıoğlu, özellikle kadın işçilerin hayat mücadelesine odaklandı. İBB ve Silivri Belediyesi’nin işbirliğiyle daha fazla kreş açma ve eğitim alanında destek sağlama planlarını paylaştı. Dezavantajlı gruplara yönelik uluslararası fon destekli projelerin Silivri’ye kazandırılacağını belirtti ve sosyal yardımların artırılacağını vurguladı.

Bu yoğun programları arasında, Balcıoğlu ve Kömür, geçmiş dönem Çatalca CHP İlçe Başkanı Mehmet Çoban’ın eşi Müge Arda Çoban’ın cenaze törenine katılarak, Çoban ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Bu taziye ziyareti, siyasi çalışmaların yanı sıra, toplumun acı ve sevinçlerine ortak olma anlayışının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Toplumun Her Kesimiyle İç İçe Bir Kampanya

Başkan Adayı Balcıoğlu’nun bu ziyaretleri, Silivri’nin her kesimine ulaşma ve her sesi dinleme arzusunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu buluşmalar ve ziyaretler, Balcıoğlu’nun Silivri’nin çeşitli kesimlerinin ihtiyaçlarına duyarlı ve kapsayıcı bir yönetim anlayışı sergilemeye kararlı olduğunu gösteriyor.

KAYNAK : MOZAİK HABER

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.