enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BALCIOĞLU’NA ÜST DÜZEY ZİYARETLER

BALCIOĞLU’NA ÜST DÜZEY ZİYARETLER
04.05.2024
16
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bu önemli ziyarette Silivri’nin mevcut ve gelecekteki projeleri üzerine konuşuldu.
Başkan Balcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve değerli milletvekilimiz Özgür Karabat’ın ziyareti, bizler için büyük bir onur. Nazik ziyaretleri için kendisine ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Silivri’miz için planladığımız projeler ve hedeflerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunma imkanı bulduk,” dedi.

Özgür Karabat ise, Silivri Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve belediyenin yürüttüğü projelerin ilçenin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Karabat, “Silivri Belediyes Başkanımız Bora Balcıoğlu’nun başarılı çalışmalarını ve halka hizmet etme noktasındaki kararlılığını takdirle karşılıyoruz. İstanbul Milletvekili olarak şehrimizin her köşesinin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Görüşme sırasında, Silivri’de devam eden ve planlanan projeler ile yürütülen çalışmalar üzerine istişare yapıldı.

Engin Altay, Silivri Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alırken, projelerin ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine olan katkılarını değerlendirdi. Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Silivri’mizin gelişimi için hayata geçirdiğimiz ve planladığımız projeler hakkında Milletvekilimiz Sayın Engin Altay ile fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

CHP Silivri Gençlik Kolları’ndan Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları yönetimi, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. CHP Silivri Gençlik Kolları’nın üyeleri ve başkanı Mehmet Noyan Öpçin, gelecek vizyonları ve projeleri hakkında Başkan Balcıoğlu ile görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Balcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Gençlerimizin enerjisi ve fikirleri geleceğimizi şekillendiriyor. Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları’nı belediyemizde ağırlamaktan büyük bir onur duydum. Onların bu nazik ziyareti ve getirdikleri taze fikirler, çalışmalarımıza yeni bir perspektif katıyor,” dedi.
Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Noyan Öpçin ve yönetim ekibi, Başkan Balcıoğlu ile Silivri için gençlik odaklı projeler ve gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katılımını artıracak stratejiler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Öpçin, “Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu’nun gençlere verdiği değer ve destek, bizleri daha büyük hedeflere yönlendiriyor. Silivri’de gençlerin sesi olmak ve onların ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirmek için çalışıyoruz,” şeklinde konuştu.

KAYNAK : SİLİVRİ ‘ NİN SESİ

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.