enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5987
EURO
34,8108
ALTIN
2.496,49
BIST
9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün Gürsel Tekin’i Büyükçekmece’de Ağırladı

Başkan Akgün Gürsel Tekin’i Büyükçekmece’de Ağırladı
23.11.2015
142
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’i ağırladı. Büyükçekmece’de incelemelerde bulunan Tekin, kısa süre sonra inşaatı tamamlanacak olan Büyükçekmece belediye binasını da gezdi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile önce Büyükçekmece CHP ilçe merkezinde bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tekin’in buradaki temaslarının ardından CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’e Büyükçekmece’deki belediye yatırımları ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. Başkan Dr. Hasan Akgün, CHP Genel Sekreter’i Gürsel Tekin’e ilk olarak kısa bir süre sonra inşaatı bitecek olan Büyükçekmece Belediyesi’nin yeni belediye binasını gezdirdi. Burada belediye binası ve inşaatın durumu ile ilgili Tekin’i bilgilendiren Dr. Akgün, “Belediye binasının Büyükçekmece halkının ikinci evi olarak planlandığını” anlattı. Daha sonrasında Büyükçekmece Belediyesi’nin yaptırdığı Cemevini de gezen Tekin, Başkan Akgün’e misafirperverliğinden ve ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı şahsı ve partisi adına teşekkürlerini sundu.

Dr. Hasan Akgün, Gürsel Tekin’in Büyükçekmece ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sayın Tekin de zamanında bizim gibi belediyecilik yapmış. Dolayısıyla kendisi halkı ve belediyeciliği çok iyi tanıyor, halka yaklaşmasını çok iyi biliyor. Halkla ilişkilerini rasyonel bir şekilde gerçekleştiriyor. Bu yüzden de zaten hem Türkiye siyasetinde hem de parti içerisinde ismi bir öncelik, bir fark yaratıyor.”

DSC_7550 DSC_7576 DSC_7667 DSC_7728 DSC_7789 DSC_7795

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.