enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün: İşgallere geçit vermeyeceğiz

Başkan Akgün: İşgallere geçit vermeyeceğiz
12.07.2018
112
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçenin hiçbir noktasında işgallere geçit verilmeyeceğini söyledi.

Şehir estetiğinin ve vatandaşların huzurunun önemli olduğunu belirten Başkan Akgün, işyerleri ve seyyar esnafın tezgahların işgallerine karşı denetimlerin sıklaştırılacağını belirtti.

Önceki gün Kordonboyu’nda denetimlerde bulunan Başkan Akgün, yaya ve bisiklet yollarını çeşitli şekillerde işgal eden işyeri ve seyyar tezgahları tek tek tespit edip uyarılarda bulundu.

Akgün Kordonboyu’nun tamamını dolaşıp, işgalli yerleri belirledi

Teknik ekibi ve zabıta ekipleriyle birlikte yaptığı denetimler sırasında, kullanım alanları dışında yer işgalinde bulunan ve belediyenin esnaflar için belirlediği kurallara uymayanlara uyarılarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, tüm işyerlerinin kurallara uygun olarak düzenlenmesi için zabıta ekiplerine talimat verdi. Yapılan uyarılara karşın kurallara uymayan esnaf hakkına yasal işlem yapılacak.

Akgün; ”İşgaller haksız rekabettir, insanların hakkını yemektir!

Büyükçekmece halkının ve ilçeye gelen konukların yaz mevsimini huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri adına tüm tedbirlerin alındığını belirten Başkan Akgün; “Özellikle yaz mevsiminde vatandaşların akınına uğrayan Kordonboyu’nda insanların huzurunu bozacak, yürümesini engelleyecek, bisikletini, bebek arabasını rahatça kullanmasını engelleyecek esnaf tezgahı, tabela, masa, sandalye ne varsa hiçbirine taviz vermeyeceğiz. Yapılan tüm işgaller esnaflar arasında haksız rekabeti doğurur ve çeşitli engellerle karşılaşan insanlarımızın da hakkını yemektir. Buna izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.