enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN ÇEBİ, MESAİ ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN ÇEBİ, MESAİ ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI
15.08.2019
122
A+
A-

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Kurban Bayramı öncesi mesainin son gününde belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Belediyenin tüm personeliyle tek tek tokalaşan Başkan Çebi, programda yaptığı konuşmada, “ Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam alemine hayırlar getirmesini ve daha çok berekete, huzura, anlayışa, güler yüze, insan haklarına ve demokrasiye vesile olmasını diliyorum. Sizlerin, ailenizin, çocuklarınızın ve komşularınızın bayramını kutluyorum” dedi.

“Bayramda Küçükçekmece’nin Sokaklarında Seyahat Edeceğim”

‘Küçükçekmece bizim yuvamız’ sözleriyle konuşmasına devam eden Başkan Çebi, “İlçemizde kent hukukunun, adaletin, eşitliğin ve barışın sağlanabilmesi için sizlerden en üst düzeyde katkıyı bekliyorum. Vatandaşımız, sizlerin güler yüzü ile bu ilçede yaşadığı için kendisini şanslı saymalı. Onlara belediye binasının kendi evleri olduğunu hissettirebilmeliyiz. Bunun için sizlere güvenim sonsuz. 770 bin kişiyi mutlu edebilmek için seçildiğimizi biliyorum. Allah bize onları mutlu etmeyi nasip etsin.  Bayram tatilinde Küçükçekmecedeyim. İlçemin sokaklarında seyahat edip, ziyaretlerde bulunacağım” dedi.

Çebi’den Bayramda Trafik Uyarısı

Başkan Çebi, bayram tatili için yola çıkacak olan personele ‘dikkatli olun’ uyarısında bulunarak, “Bayramlarda yoğunluktan dolayı ne yazık ki trafik kazaları artıyor.  Her zamankinden daha dikkatli olmamız gerektiğini unutmayalım. Allah hepinize tatilden sağlıkla dönmeyi nasip etsin” sözleriyle seslendi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.