enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5981
EURO
34,8100
ALTIN
2.509,08
BIST
9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN ESEN, MUHTARLARI AĞIRLADI

BAŞKAN ESEN, MUHTARLARI AĞIRLADI
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Berker Esen, Silivrili Muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek Silivri’nin sorunlarını masaya yatırdı.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Muhtarlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Önder Çolak, Silivri CHP İBB Meclis Üyeleri Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu, CHP Silivri Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı’nın, muhtarlarla bir araya geldiği kahvaltıda Silivri’nin sorunları konuşuldu.

Başkan Esen muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada “Bizler seçimle gelen insanlarız bizlerin öncelikli görevi halkın sorunlarına çözüm üretmek. 31 Mart Yerel Seçimlerinde ki sloganlarımızdan birisi de Derman Belediyeciliği’ydi. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile İstanbul’un, İstanbulluların sorunlarına derman olacağız. Bizlerde burada Ekrem Başkanımız ile kondisyon içerisinde sizlerle birlikte el ele vererek Silivri’mizin ve Silivrili hemşehrilerimizin sorunlarına derman olacağız. Çünkü sizlerde bizim gibi halkın teveccühleriyle seçilmiş kişilersiniz.” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getirdiğiniz için teşekkür ederim diyerek başladığı konuşmasında muhtarlar olarak çözüm bekledikleri konuları aktardı. Dernek Başkanı Eren daha sonra tespit ettikleri sorunlar ile ilgili hazırladıkları dosyayı Başkan Esen’e taktim etti. Toplantıya katılan muhtarları tek tek dinledikten sonra Başkan Esen, İBB Meclis Üyeleri Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu’na söz vererek İBB’nin çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirdi. İBB Meclis Üyelerinin konuşmasından sonra söz alan Grup Başkan Vekili Süheyl Kırkıcı Silivri Belediye Meclisinde CHP Grubu olarak muhtarlar için neler yapacaklarını anlattı.

Başkan Esen tekrar söz alarak “Kuracağımız ortak masa ile mahallelerimizin sorunlarını konuşmak ve çözüm üretmek için muhtarlarımızla el ele vererek kalıcı çözümler üreteceğiz. İBB ile mahallelerimiz arasında bir köprü olacağız” diye belirtti. Toplantıda gündeme gelen su fiyatları için “Ekrem İmamoğlu Başkanımız bu sorunun çözümü için çalışacağını defalarca dile getirdi. Bizlerde konunun takipçisi olacağız. Çözüm için İBB Başkanımız Sayın İmamoğlu ile tekrar görüşeceğim” şeklinde konuştu.

Toplantı Atatürk heykelinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.