enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Kadıoğlu İlk Karşılaşmalara Katıldı

Başkan Kadıoğlu İlk Karşılaşmalara Katıldı
25.08.2015
100
A+
A-

4’ncü geleneksel Esenyurt İl Dernekler Birliği Futbol Turnuvası 4 guruptan oluşarak 7’şerli ve 8’erli guruplar olarak Esenyurt Belediyesi Gaziler Parkı Spor Tesislerinde gerçekleşecek.

BELEDİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR…

30 İl derneğinin katıldığı turnuva, takımlar arasında kura çekilerek eşleşmeleri ardından ilk karşılaşmalar önceki gün gerçekleşti. Her yıl yapılan turnuvaya destek sağlayan Esenyurt Belediyesi bu yılda gerekli tüm desteği sağlayarak, derneklere ve sportif faaliyetlere katkı sağlamaya devam ediyor.

Pazar günü yapılan turnuvanın ilk karşılaşmalarına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ’da katılarak tüm derneklerin yönetici ve sporcularına başarı dileğinde bulundu. Turnuvaya Başkan Kadıoğlu ile birlikte il dernek başkanları, derneklerin yöneticileri, turnuva komitesi ve takımlarını desteklemeye gelen Esenyurtlu vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

“İLÇEMİZ İÇİN GÜZEL BİR SOSYAL ETKİNLİK”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ İl derneklerimiz arasında gerçekleşen geleneksel futbol turnuvası, ilçemizde farklı illere mensup vatandaşlarımızın kaynaşması, dayanışması, birlik ve beraberlik içinde olması adına güzel bir sosyal etkinliktir. Bu yılda yapılacak olan futbol turnuvasında, tüm derneklerimizin takımlarına başarılar diliyorum. Bu turnuvaya Esenyurt Belediyesi olarak her türlü desteği sağlamaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Romanlar Derneği ve Esenyurt Malatyalılar Derneği arasında yapılacak olan karşılaşma öncesi sahaya girerek futbolculara başarı dileğinde bulundu. Başkan Kadıoğlu penaltı atışı yaparak, futbolcular ile birlikte fotoğraf çektirdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.