enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5544
EURO
34,9322
ALTIN
2.444,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Karadeniz’den Küçükçekmeceli Esnafa Ruhsat

Başkan Karadeniz’den Küçükçekmeceli Esnafa Ruhsat
17.02.2017
108
A+
A-

Küçükçekmece esnafları, ruhsatlarını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in elinden aldı.

Küçükçekmece Belediyesinde gerçekleştirilen ruhsat teslim törenine Başkan Temel Karadeniz’le birlikte başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda esnaf katıldı. Ruhsatlarını Başkan Karadeniz’in elinden almanın mutluluğunu yaşayan esnaflar, tören sonrası Karadeniz’le birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törende konuşan Başkan Karadeniz, Küçükçekmeceli esnafları tebrik ederek, “Burası İstanbul’un en güzel belediyelerinden biri. Fiziki mekan olarak güzel olunmasının yanı sıra verilen hizmetler bakımından da güzel hizmetler yapmamız gerekiyor. Biz de hizmetlerimizi geliştirmek ve hemen herkesin yararlanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Birebir iletişimimizi kesmeyelim. Esnafımız; cadde, sokağımızın ve mahallemizin abisi-kardeşi gibidir. Sizlerden isteğim lütfen bir sıkıntınız varsa bizimle paylaşın. Daha iyi ve daha konforlu bir Küçükçekmece ancak elbirliğiyle elde edilebilir. Bu konuda esnafımızın her zaman bize yol gösterici olduğunu düşünüyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.