enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER; MUHTARLARIMIZLA VATANDAŞLARIMIZA HİZMET YOLUNDA BİR VE BERABER YÜRÜYORÜZ

BAŞKAN MESUT ÜNER; MUHTARLARIMIZLA VATANDAŞLARIMIZA HİZMET YOLUNDA BİR VE BERABER YÜRÜYORÜZ
22.08.2022
83
A+
A-

Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Muhtarlarla bir araya gelerek karşılıklı istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

İlçede çalışmalarını vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştiren Başkan Mesut Üner, Muhtarlar ile de daima işbirliği içerisinde olarak mahallelerin ihtiyaçlarına çözüm getiriyor.

Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Belediye Başkanı Mesut Üner, ziyarette Muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Başkan Mesut Üner, başlamasına sayılı günler kalan Erguvan Festivalinde de Muhtarlarla beraber hareket ettiklerine dikkat çekti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Muhtarlar ile işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerine vurgu yapan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner bu yıl 21.si gerçekleşecek olan Erguvan Festivalinde tüm muhtarlarla bir ve beraber olduklarının mesajını verdi.

Vatandaşlarımıza müjde

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda Başkan Mesut Üner tarafından Kırsal Mahalle Yönetmeliğine dair açıklamalarda yapıldı. Ocak ayı itibari ile yürürlüğe girecek olan yönetmeliğin vatandaşlara büyük destek olacağını dile getiren Başkan Mesut Üner, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın sesi olan değerli muhtarlarımıza birlik beraberlik içinde yapacağımız Erguvan Festivalimiz ile Ocak ayında başlayacak olan ve vatandaşlarımıza emlak ve imar harçlarından su fiyatlarına kadar önemli bir indirim sağlayacak Kırsal Mahalle Yönetmeliği ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Kırsal Mahalle Yönetmeliğimizle Belediyemiz gelirlerinin %35’inden vazgeçerek kırsal mahallemizdeki vatandaşlarımıza destek olacağız. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.