enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN YILMAZ PROJELERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI

BAŞKAN YILMAZ PROJELERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
19.07.2019
143
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki sorunların çözümü ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştü.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ankara’da bakanları ve bakanlık genel müdürlerini ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ziyarette bulundu. Başkan Yılmaz, bakanlar ile görüşmeleri sırasında öncelikli olarak ilçenin çözüm bekleyen sorunlarını ve “Marka Kent Silivri” çalışmaları çerçevesinde planladığı projeleri aktardı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ziyaretler kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel, Yerel Yönetimler Genel Müdürü Turan Konak, Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mükremin Karaca ve Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal ile de görüştü. Toplantılar sonrası bilgilendirme yapan Başkan Yılmaz, “Bakanlarımıza ilçemizin öncelikli sorunlarını ilettik ve projelerimizi anlattık. Destekleri için sayın bakanlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.