enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN YILMAZ: “ŞİMDİ SÖZLERİ EYLEME GEÇİRME ZAMANI”

08.04.2019
130
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz devir teslim töreni sonrasında hemşerilerine seslendi: “Etnik yapısı, dini inancı ne olursa olsun, ideolojik fikriyatı ne olursa olsun herkesi kucaklayacağım dedim. Şimdi bu sözleri eyleme geçirme zamanı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz devir teslim programının ardından Belediye Binası önünde düzenlenen törende hemşerileri ile bir araya geldi. MHP İl Başkanı Birol Gür, MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve belediye meclis üyelerinin de katılım gösterdiği törende Başkan Yılmaz birliktelik vurgusu yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmasını gerçekleştiren Başkan Volkan Yılmaz şunları söyledi: “Öncelikle her zaman ama her zaman evladı olmaktan gurur duyduğum Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye teşekkür etmek istiyorum. Şahsıma gösterdikleri teveccüh için, beni Cumhur İttifakı’nın Silivri adayı olarak belirledikleri için ama en önemlisi de onların verdiği bu göreve layık olduğum için onların yüzlerini yere düşürmediğim için onur duyuyorum, gurur duyuyorum ve kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Yine Silivri’nin güzel insanlarına bizlere teveccüh eden, oy veren, bizlere gönüllerini açan, kalplerini açan, bugün Silivri Belediye Başkanı olarak ekibim ile beraber huzurlarınızda olmama vesile olan tüm gönül dostlarına kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum. Sizlerin huzurunda bütün Silivrililerin güzel insanlarını da kucaklayacağıma buradan söz veriyorum. Silivri’de ayrı gayrı olmadan hangi partiye oy verirse gönül verirse versin herkesin Belediye Başkanı olacağımı buradan ilan etmek istiyorum.

SİLİVRİ’Yİ KUCAKLAMA VAKTİ GELDİ
Ben Silivri’nin Belediye Başkanı olmak için yola çıktım ve sizlere söz verdim; herkese eşit mesafede olacağım dedim. Etnik yapısı, dini inancı ne olursa olsun, ideolojik fikriyatı ne olursa olsun herkesi kucaklayacağım dedim. Şimdi bu sözleri eyleme geçirme zamanı. Bu sözlerin nutuklardan ileriye gidebilmesi için benim ve ekibimin meclis üyeleri ile belediye çalışanları ile Silivri’yi kucaklama vakti geldi diyorum. Hep beraber kucaklaşacağız, bir olacağız beraber olacağız. Ayrısı gayrısı olmayan Silivri’nin problemleri etrafında kenetlenmiş bir Silivri’ye hazır olun! Biz bunu başaracağız, başarmak zorundayız. Mutlu çocukların, mutlu insanların, mutlu ailelerin yaşadığı bir Silivri’yi hayal ettik. Ne dedik; Marka Kent Silivri! Silivri’yi Türkiye’nin marka şehirleri arasına sokacağımızı iddia ettik bunu tasvir ettik. Vatandaşlarımız da buna göre bizlere oy verdi, yetki verdi. Şimdi bize düşen görev; çalışmak ama çok çalışmak. MHP İl Başkanına teşkilatları nezdinde bana yaptıkları destek için burada teşekkür etmek istiyorum. AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’na, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın’a, hanım kollarımıza, gençlik kollarımıza, ocak başkanlarımıza, bize gönülden destek veren gönül dostlarımıza, kucak dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte bana her zaman destek olan Eşim Ezgi Hanımefendiye, aileme, kocaman Silivri aileme… Büyük bir ailem oldu bunun bilincindeyim. Yine benim manevi abim olan MHP’nin geçmiş dönem teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez’e de sağladığı katkılardan dolayı da çok ama çok teşekkür ediyorum.

MAZERET ÜRETMEDEN ÇALIŞACAĞIZ
Artık sözün bittiği çalışmanın başladığı yerdeyiz. Dedik ya koşar adımlar ile hizmet edeceğiz, arkada yürüyen arkadaş istemiyorum dedim, oturan hiç istemiyorum! Şimdi Silivri benimle beraber, ekibimle beraber koşmaya hazır olsun. Koşacağız! Mazeret üretmeksizin, topu taca atmadan, yan yattı çamura battı demeden Silivri’ye hizmetkar olmaya, Silivri’nin hizmetkarı olmaya geliyorum. Her birinize özellikle hanımefendilere, bu süreçte benim uzattığım eli havada bırakmayan hanımefendilere teşekkür etmek istiyorum. Ben çocuklarınızla, gençlerinizle sizin omuzlarınızdaki hayat yüküne ortak olmaya geliyorum. O yükü sizin omuzlarınızdan almaya geliyorum. Hiç meraklanmayın, her zaman yanı başınızda olacak bir kardeşiniz olacak. Çarşıda pazarda, semtte, fabrikada her zaman ama her zaman yanınızda olacağım. Göreceksiniz beraber el ele tutuşunca bu Silivri’yi refahla birlikle ve beraberlikle, kardeşlikle birleşen bir Silivri olduğuna hep beraber şahitlik edeceğiz. Bana oy veren vermeyen ama Silivri’de yaşama arzusunu ortaya koyan tüm hemşerilerime saygılarımı sevgilerimi sunuyor, her birinizi cenabı Allah’a emanet ediyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.