enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
A+
A-
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. “Şehit yakınlarımıza ve gazilerimize sahip çıkmak hepimiz için milli bir vazifedir.” diyen Başkan Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşallik’ rütbesi ve ‘Gazilik’ ünvanı tevdi edilmiştir. Bu anlamlı günün yıl dönümü olan 19 Eylül tarihini Gaziler Günü olarak kutluyoruz. Gazi ünvanı, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek derecede büyüktür. Türk milletinin şanlı geçmişinde binlerce şehidi ve gazisi vardır. Her biri vatanı için bedenini siper etmiş, şehit olmuş, yaralanmış ama davasından ödün vermemiştir.  Türk ulusu için şehitler nurlanmış, gaziler onurlanmış kişiler demektir. Eğer bugün topraklarımızda hür ve bağımsız, huzur ve güven içinde yaşıyorsak, şüphesiz ki şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Asırlar öncesindeki gibi aynı inanç ve azimle görev yapan güvenlik güçlerimiz ‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayışıyla düşmanlara karşı kahramanlık destanları yazmaktadır. Tüm zorluklara göğüs geren ve inançlı bir mücadelenin unvanını taşıyan, milli değerleri kendi benliği gibi benimsemiş vatan aşığı gazilerimiz her zaman milletimizin gurur kaynağı olacaktır. Ay yıldızlı al bayrağımızı sonsuza dek dalgalandırmak, şehit yakınlarımıza ve gazilerimize sahip çıkmak hepimiz için milli bir vazifedir. Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, kurucu kahramanlara, aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Silivrili gazilerimiz başta olmak üzere hayatta olan bütün gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü yürekten kutluyor, huzur ve esenlik dolu uzun bir ömür temennisiyle saygılarımı sunuyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.