enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3379
EURO
35,1488
ALTIN
2.241,94
BIST
8.740,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLET BAHÇESİ, KÜLTÜR MERKEZİ VE HÜKÜMET KONAĞI MÜJDESİ

24.03.2020
144
A+
A-
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri İlçe Stadyumunun bulunduğu alanda düşünülen Millet Bahçesi, Kültür Merkezi ve Yeni Hükümet Konağı projelerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını müjdeledi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın vaatleri arasındaki hizmetler bir bir hayata geçerken, yeni projeler de müjdelenmeye devam ediyor. 26 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen 5,8 şiddetindeki depremde hasar gören ve kullanılamaz durumda olan ilçe stadının bulunduğu alanda düşünülen Millet Bahçesi, Kültür Merkezi ve Hükümet Konağı projeleri onaylandı. Gelişmeyi duyuran Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından onay geldiğini açıkladı. Başkan Yılmaz, projelere ilişkin değerlendirme yaparak şu ifadeleri kullandı: “Değerli hemşehrilerim; 26 Eylül 2019 tarihindeki depremde hasar görerek kullanılamaz hale gelmiş olan Silivri İlçe Stadyumunun bulunduğu alana, 24 Şubat 2020 tarihindeki yazımızda belirttiğimiz Millet Bahçesi, Kültür Merkezi ve Hükümet Konağı yapımıyla ilgili talebimiz Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından uygun görülmüştür. Projenin hayata geçirilmesi adına yapılacak çalışmalar TOKİ Başkanlığınca yürütülecek olup, projenin amacına ilişkin gerekli olan takas ve tahsisler ilgili tüm kurumlar tarafından sağlanacaktır. Projeye ilişkin detayları önümüzdeki günlerde kapsamlı bir şekilde sizlerle aktaracağız.”

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Yılmaz, projelerin yapımı ve onay süreciyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere destek veren bakanlara teşekkür etti. Silivri’nin hak ettiği hizmetlere kavuşacağını belirten Başkan Yılmaz, “Marka Kent Mutlu Silivri için yola çıktığımız ilk günden beri tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Özlediğiniz ve hak ettiğiniz hizmetlere kavuşmanın ve başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Silivri’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını özellikle bilmenizi isterim. Bugün aldığımız bu güzel haberin hayırlara vesile olmasını diliyor, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.