enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5073
EURO
34,8805
ALTIN
2.431,79
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BEK’TEN FETÖ İDDİALARINA AÇIKLAMA GELDİ

BEK’TEN FETÖ İDDİALARINA AÇIKLAMA  GELDİ
03.01.2023
152
A+
A-

İYİ Parti Silivri önceki dönem İlçe Başkanı A. Refik BEK hakkında çıkan haberler hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Bek’in açıklaması şöyle :
İlk kongresi öncesi malum çevreler yine yalanlarla itibarsızlaştırma girişimlerine başladı. Önce AKP’nin ve hükümetinin havuz medyasındaki en büyüğü olan Sabah Grubu , sonrada Silivri’de ki malum şahsın tetikçisi görevlerini yerine getirmek için düğmeye bastı.
Konunun aslı şöyledir ; İlçe seçim kuruluna partimizi temsilen Başkan Yardımcım Av. Emre KARATAŞ’ı verdim, seçim kurulunun oluşacağı ve yemin töreninin yapılacağı gün Emre Karataş Silivri dışında olduğu İçin başka bir isim vermemiz gerekti. Partimize İlçe Başkan Yardımcım İpek YÜREKLİ tarafından getirilip üye yapılan Av. Engin YILDIRIMER’i hukukçu olması nedeniyle konuşup , kendisini görevlendirdik.
Av. Engin YILDIRIMER FETÖ suçlamasına maruz kalmış , yargılanmış , suçsuz bulunup Türkiye Cumhuriyeti’nde avukatlık yapan bir arkadaşımızdır . Kendisinin üyeliğini yapmadan önce yargıtaya bilgilerini gönderdik, yargıtaydan onaylandıktan sonra üyeliğini bizde onayladık.
Türkiye Cumhuriyeti’nde avukatlık yapan, partimize üyeliği Yargıtay tarafından onaylanan bu üyemiz üzerinden beni itibarsızlaştırma çabaları , bulanık suda balık avlamaya benzer . Bunu yaptıranları ve yapanları da çok iyi biliyoruz .
Kimler tarafından yapıldığına ve bu itibarsızlaştırmanın kime fayda sağladığı ortadadır . Amaç Cumhur İttifakı’nın ekmeğine yağ sürmektir. İlçe başkanının söylentileri son buldurma adına Av. Engin YILDIRIMER’ i İlçe seçim kurulundaki görevinden istifa ettirmesi kendi tercihidir .

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.