enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5453
EURO
34,9629
ALTIN
2.424,97
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü Belediyesinden Açıklama

Beylikdüzü Belediyesinden Açıklama
17.12.2016
135
A+
A-

Başkan Ekrem İmamoğlu’nun hakkında çıkan haberlerle ilgili Beylikdüzü Belediyesinden yapılan açıklamada, “Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, FETÖ terör örgütü ile bağlantılıymış gibi göstermeye çalışan haberlerin gerçek dışı olduğu mahkeme kararıyla onaylandı” ifadelerine yer verdi.

Başkan Ekrem İmamoğlu’nun hakkında çıkan haberlerle ilgili Beylikdüzü Belediyesinden yapılan açıklamada, ” Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, FETÖ terör örgütü ile bağlantılıymış gibi göstermeye çalışan haberlerin gerçek dışı olduğu mahkeme kararıyla onaylandı” ifadelerine yer verdi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bir kısım medya organında yayınlanan ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, FETÖ terör örgütü ile bağlantılıymış gibi göstermeye çalışan haberlerin gerçek dışı olduğu mahkeme kararıyla onaylandı. Büyükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliği bugün, sözkonusu haberlerin ‘geçerliliği kabul edilebilir herhangi bir kaynağa dayanmayan ve sadece soyut nitelikteki iddia ve değerlendirmelerden ibaret’ olduğuna ve bu yalan haberleri içeren internet bağlantılarına erişimin yasaklanmasına karar verdi.

Kararda, Ekrem İmamoğlu ile terör örgütü arasında bağ bulunduğu ve hatta terör örgütü üyesi olduğu gibi haber yapılmasının, bir terör örgütü ile birlikte anılmasının kişilik haklarına saldırı niteliğinde olduğu hususunda tereddüt bulunmadığı belirtildi. Sözü geçen haberlerde, Ekrem İmamoğlu’nun daha Belediye Başkanı olmadan çok önce, 2009 yılında başlayıp bitmiş bir projedeki küçük ölçekli ve normal bir ticari işlemi FETÖ terör örgütü üyeliğine kanıtmış gibi gösterilmeye çalışılıyordu.”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ekrem İmamoğlu ise, “Ülkemizin başına gelmiş en büyük felaketlerden biri olan FETÖ terör örgütüyle değil de, onu bahane ederek muhalefetle uğraşmak üstelik de bunu iftiralarla, yalan haberlerle yapmak. Bunun adının gazetecilik olmadığı bugün yargı kararıyla bir kez daha tescillenmiştir. Bu tarz haberleri yapanlar, yaptıranlar, FETÖ’yle mücadeleyi istismar ederek bir vatan hainliğinin örtbas edilmesine vesile olduklarını artık anlamalıdırlar” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.