enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4013
EURO
34,5455
ALTIN
2.458,49
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Yağmurlu
15°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü’nde yıllardır çözülemeyen park sorunu çözüldü

Beylikdüzü’nde yıllardır çözülemeyen park sorunu çözüldü
07.08.2018
141
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Adnan Kahveci Mahallesi 633 ada içi yeşil alanda bulunan ve 15 yıldır çeşitli imar sorunlarından dolayı çözülemeyen parkın yapımına başlandı.

Vatandaşların özlemle beklediği, 29 Ekim tarihine kadar tamamlanması planlanan park, 6 bin 455 m² alana sahip olacak ve içerisinde yürüyüş yolu, koşu yolu, çok amaçlı saha, çocuk oyun grubu ve fitness aletleri yer alacak.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşları ve özellikle çocukları doğal ve sağlıklı yaşam alanlarıyla buluşturmak adına çalışmalarına her gün bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda yaptığı çalışmalarda çevreye saygılı ve doğayı koruyan bir bilinçle hareket eden Belediye, ilçeye sunduğu park, bahçe ve yeşil alanlar ideal şehircilik anlayışının örneği niteliğinde. Halihazırda 9.5m² olan kişi başı yeşil alan miktarını, Beylikdüzü’nde16.5 m²’yeçıkarmayı hedeflediğini 2030 vizyonunda ortaya koyan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adnan Kahveci Mahallesi Konak Caddesi ile Topçu Sokak kesişiminde bulunan ve çeşitli imar sorunlarından dolayı 15 yıldır çözülemeyen,633 ada içi yeşil alanda bulunanparkın tamamlanması için talimat verdi.

29 Ekim’e kadar tamamlanması planlanıyor

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan park; 6 bin 455 m² alana sahip olacak ve içerisinde yürüyüş yolu, koşu yolu, çok amaçlı saha, çocuk oyun grubu vefitness aletleri yer alacak.Uygun bitki dikimi ve peyzaj düzenlemesinin yapılacağı parkın29 Ekim tarihine kadar tamamlanması planlanıyor. Modern kent yapısına uygun ve kaliteli malzemeler kullanılarak ilçede bulunan parkları daha sosyal alanlar haline getirmeyi planladıklarını vurgulayan Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ziya Duman, “En büyük amacımız ve vizyonumuz, batı İstanbul’un ve civar bölgelerin markası olan bir yıldız kent olmak. Bu yolda da emin ve hızlı adımlarla ilerliyoruz.” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.