enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3355
EURO
35,2046
ALTIN
2.246,80
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BEYZA ADALI´NIN ADI SOKAĞA VERİLDİ

BEYZA ADALI´NIN ADI SOKAĞA VERİLDİ
15.10.2021
175
A+
A-

Genç yaşta geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren başarılı sporcu Beyza Adalı’nın adı, Saray Belediyesi tarafından evinin bulunduğu Yeni Mahalle´deki sokağa verildi.

14 Temmuz 2018’de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden genç sporcu Beyza Adalı’nın adı, evinin bulunduğu sokakta yaşatılacak. Saray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Beyza Adalı Sokak 307,52 metrekare kilit parke taşı yapılarak sokak sakinlerinin hizmetine sunuldu. Sokak tabelasını Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Saray Belediye Başkan Yardımcıları Birdal Gökdağ, Fuat Ünal, Saray Belediyesi Fen İşleri Müdürü Orhan Cüce, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sinan Sevgi ve Saray Spor Teknik Direktörü Bora Kolcuoğlu ile birlikte dikti.
BAŞKAN ERKİŞ: CANIGÖNÜLDEN KUTLUYORUM
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “Herkesçe çok rahat ölçülebilen ve maliyet çerçevesi belli olan işlerle uğraşan Fen İşleri Müdürlüğümüz; bugün manevi boyutu da Saray halkı için çok şeylere kifayet eden elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Beyza kızımızın isminin bu sokağa verilmesiyle birlikte saygıdeğer spor müdürümüz Sinan Sevgi’yi de işin içine katmıştır. Burada olayın hem maddi hem manevi boyutunu bir arada ele almıştır. Böylesi ince bir düşünüşle olaylara yaklaşan Saray Belediye Meclis Üyelerimi, Fen İşleri Müdürlüğümüzü, Spor Müdürlüğümüzü canıgönülden kutluyorum.” dedi.


Kaynak: Oya ORHAN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.