enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BOZOĞLU İNDİRİM MÜJDELERİNİ DEĞERLENDİRDİ

BOZOĞLU İNDİRİM MÜJDELERİNİ DEĞERLENDİRDİ
25.12.2018
117
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün gurup toplantısında “Yeni Yılda Yeni Müjdeler” başlığı ile verdiği müjdeleri değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın bugün gerçekleştirilen AK Parti Gurup Toplantısında yaptığı açıklamaları ve verdiği müjdeleri değerlendiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti’nin 2023 hedefine doğru hızla ilerlediğini söyleyerek, mega projelerin hayata geçirilmesi ve yapılan dev hamlelerle Türkiye’nin dünyanın takdirle izlediği bir ülke haline geldiğine dikkat çekti. Asgari ücrete yapılan zam, elektrik, su, doğalgaz, ÖTV,KDV ve harçlara yapılan indirimlerin vatandaşlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandığını ifade etti.

TÜRKİYE DÜNYANIN TAKDİRLE İZLEDİĞİ BİR ÜLKE OLDU

İstanbul’da su kullanımına %15 indirim yapıldığını ve mahalleye dönüşen köylerde suya 2 yıl boyunca zam yapılmayacağını da söyleyen Başkan Bozoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün partimizin grup toplantısında yaptığı açıklamalar kamuoyunun merakla beklediği bir çok konuyu açığa kavuşturduğu gibi vatandaşlarımızda büyük bir sevince dönüşen müjdelerde içermiştir. Muasır medeniyetler seviyesi yolunda atılan dev adımlar, hayata geçirilen mega projeler, savunma sanayisinde, ekonomide eğitimde, üretimdeki gelişmeler, sınır ötesi operasyonlarla Türkiye, dünyanın takdirle izlediği bir ülke haline gelmiştir.

ASGARİ ÜCRET İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ SEVİNCE BOĞDU

Her alanda büyüyen ve güçlenen Türkiye’mizin fedakar ve cefakar milletine Sayın Cumhurbaşkanımız bugün yaptığı açıklamada, elektrik ve doğalgaza Ocak ayından itibaren % 10 indirim uygulayacağını müjdesini duyurdu. Bunun yanı sıra, KDV, ÖTV ve harç ödemelerinde yapılan indirimler ve yüz binlerce işçinin merakla beklediği asgari ücreti net 2 bin 20 lira olarak belirlenmesi de işçi kardeşlerimizi oldukça memnun eden ve sevince boğan bir rakam oldu. Ayrıca mazot ve benzine yapılan indirimler, çiğ süt üretimine verilen desteğin artırılması gibi birçok destekleme yapıldı.

SİLİVRİ’DE AK PARTİ KAZANCAK SİLİVRİ KAZANACAK

Türkiye tarihinin en önemli hamleleri ve gelişme süreci AK Parti iktidarı ile olmuştur. Bundan sonraki süreçte de birçok indirim ve destekleme müjdesi almaya devam edeceğiz. Genel manada yaşanan bu olumlu gelişmelerin yanı sıra 31 Mart mahalli seçimleri ile de Silivri’de büyük değişim başlayacak. Silivri artık sıkıştırılmak istenilen kabuğuna sığmıyor. Silivri’de AK Parti kazanacak, Silivri kazanacak.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.