enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BOZOĞLU’NDAN 10 KASIM MESAJI

BOZOĞLU’NDAN 10 KASIM MESAJI
09.11.2018
126
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 10 Kasım Atatürk’ü anma ve Atatürk Haftası münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 10 Kasım Atatürk’ü anma ve Atatürk Haftası münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde canla başla üretmemiz ve çalışmamız gerekiyor.”diyen Başkan Bozoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kurtuluş savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 80. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum.  Bütün dünyanın takdirini kazanmış, büyük önder, büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk’ün, esaret ve yenilgiye boyun eğmeyen milletimize öncülük ederek başlattığı milli mücadele birçok zorluk ve imkansızlığa rağmen büyük bir kahramanlık destanı ile kazanılmış ve ardından Cumhuriyetimizi kurarak gelecek nesillere emanet etmiştir.

Büyük bir deha ve devlet adamı olmasının yanı sıra ileriyi de görebilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizlere Cumhuriyeti emanet ederken, onu muasır medeniyetler seviyesine taşıma görevini de vermiştir. Bizler Mustafa Kemal  Atatürk’ün işaret ettiği Türkiye için görevimizin başındayız.

“Vatanını en çok seven, vatanına en çok hizmet edendir” sözü ile bizlere hedef olarak gösterdiği muasır medeniyet seviyesine çalışarak ve üreterek ulaşabileceğimizi de işaret etmektir.  Bizler bu inanç ve düşünce ile bıkmadan usanmadan çalışacak ve Türkiye Cumhuriyetini birlik beraberlik içerisinde  muasır medeniyet seviyesine hep birlikte taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 80. yılında bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, bu vatanın bekası ve bağımsızlığı için can veren bütün şehit ve gazilerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.