enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bozoğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı

Bozoğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı
31.12.2018
110
A+
A-

Değerli hemşerilerim;

2018 yılı Nisan ayı itibarı ile göreve geldiğimizden bugüne kadar teşkilatımızın bütün kademeleri ile siz kıymetli hemşerilerimize ve Silivri’mize hizmet etmeye çalıştık. Sizler den aldığımız güç ve destekle 2019 yılında hizmetlerimiz artarak devam edecek. 2018 yılı Başkanlık sistemine geçilmesi ile birlikte ülkemiz, devletimiz ve milletimiz için çok önemli imzalar atılan bir yıl oldu. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bilim, sanayi, eğitim, savunma sanayi, ekonomi, turizm ve daha birçok alanda dev adımlar atıldı. 2023 hedefimize hızla ilerlediğimiz bu süreçte devletimiz elbette birçok ihanete ve saldırıya maruz kaldı. Milli birlik ve beraberliğimiz ile milletçe güç verdiğimiz devletimiz bütün bu kirli oyunları ve saldırıları bertaraf ederek dimdik ayakta kaldı. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece hiçbir güç karşımızda duramaz. Bunu geride bıraktığımız yıllara baktığımızda çok açık ve net bir şekilde görebiliyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının birlik beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını temenni ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum.
Saygı sevgi ve hürmetlerimle…

Mutlu Bozoğlu- Ak Parti Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.