enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bozoğlu,”Sonuna kadar Volkan Yılmaz’ın arkasındayız.”

Bozoğlu,”Sonuna kadar Volkan Yılmaz’ın arkasındayız.”
24.06.2020
135
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı anlaşması nedeniyle MHP’den Meclis Üyesi seçilen AK Partili isimlerin 22 Haziran’da MHP’den istifa etmeleriyle ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

Yaptığı yazılı açıklama ile AK Partili meclis üyelerinin MHP’den istifa etmesiyle birlikte ilçe gündeminde çeşitli şekilde yorumlanmasına da son noktayı koyan Bozoğlu; ” AK Parti ilçe teşkilatı tüm kademeleriyle Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ın yanındadır, yanında olmaya da devam edecektir” dedi.  

Bozoğlu’nun istifalarla ilgili açıklaması şu şekilde; 

KAMUOYUNA DUYURULUR

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin “Devletin ve Milletin Bekası” için ortaya koyduğu irade ile kurulan Cumhur İttifakı, devletimiz ve milletimize kurulan tuzakları ve türlü oyunları bertaraf ederek bütün hile ve saldırılara karşı kale gibi dimdik durmuş ve devletimizin gücüne güç katmıştır.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ VOLKAN YILMAZ’A DESTEĞİMİZ HER DAİM ETMİŞ VE EDECEKTİR 

Yine aynı irade ile 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Silivri’mizden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olarak Sayın Volkan Yılmaz aday gösterilmiş ve bizlere emanet edilmiştir. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak MHP Silivri İlçe Teşkilatı ile koordineli bir şekilde büyük bir özveri ve gayretle yürüttüğümüz seçim çalışmaları ve hemşerilerimizin teveccühü neticesinde Başkan Adayımız Volkan Yılmaz, Silivri’de en yüksek oy oranı ile Belediye Başkanı seçilmiştir. Adaylık sürecini takiben belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu ilk günden itibaren kendisine olan desteğimiz her daim devam etmiş ve her daim devam edecektir.

YASAL PROSSEDÜR GEREĞİ İSTİFALAR SUNULMUŞTUR 

Bu süreçte Cumhur İttifakı grubundan seçilerek Volkan Yılmaz’ın MHP’li olması sebebiyle yasal prosedür gereğince MHP listesinde görünen meclis üyelerimiz birçok ilde ve ilçede olduğu gibi siyasi iradelerin oluru ile 22 Haziran Pazartesi günü Ak Parti gurubumuzun oluşması için MHP gurubundan istifalarını sunmuşlardır.

CUMHUR İTTİFAKI MASA MAŞINDA KURULMAMIŞTIR 

Bilinmelidir ki;
Cumhur İttifakı masa başında kurulmuş, kâğıt kalemle oluşturulmuş bir ittifak değildir. Bu, sizlerin ilk önce 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine karşı ortaya koyduğunuz büyük direnişle ortaya çıkmış, daha sonra milletimizin arzusu ve iradesiyle sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe, il il meydana gelmiş asil bir siyasal duruştur.Cumhur ittifakı masa başında kurulmamıştır.

CUMHUR İTTİFAKI DİMDİK AYAKTADIR 

Cumhur İttifakı, Türkiye genelinde olduğu gibi Silivri’de de dimdik ayaktadır. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı tüm kademeleri ile yaptığı başarılı hizmetlerle Silivri halkının takdirini kazanan Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın her daim yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir.
Saygı, sevgi ve hürmetlerimle…

Mutlu Bozoğlu
AK Parti Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI