enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Can Ataklı Beylikdüzü’nde Soruları Cevapladı

Can Ataklı Beylikdüzü’nde Soruları Cevapladı
21.12.2015
133
A+
A-

Hem eğitici hem de eğlenceli bir şekilde planlanan Beylikdüzü Belediyesi Medya Söyleşileri’nin bu ayki konuğu, duayen gazeteci Can Ataklı’ydı. 40 yılı aşkın süredir yaptığı gazetecilik ve eleştirel yaklaşımıyla Türkiye’de zaman zaman tartışma konusu olan gazeteciliğe sürekli katkıda bulunan ve gazeteciliğe bakış açısıyla büyük beğeni toplayan Ataklı, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. İzlemeye gelenlerle cesur kaleminin inceliklerini konuşan Ataklı, siyasilerle medya ilişkilerini ve STK’ların siyasetteki yeri ve önemini değerlendirdi. Büyük bir bölümü soru cevap şeklinde ilerleyen söyleşiye Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Can Ataklı, söyleşi boyunca gazeteciliğe dair birikimlerini de aktardı ve “Gazeteciler sadece gazetecilik yapmalı. Bir insanın kaybedeceği şey çoksa o kadar çok korkusu olur” dedi. Gördüğünü korkusuzca söylemesini çok iyi bilen ender gazetecilerden olan Can Ataklı, “Var olan siyasetten şikayeti olanlar, şikayet etmek yerine siyasete dahil olmalı” diyerek sözlerine son verdi. Söyleşi sonrası büyük alkış alan duayen gazeteciye Belediye Meclis Üyeleri çiçek takdim etti.

“Medya Söyleşileri” Can Ataklı’dan sonra Gazeteci ve Sunucu Murat Güloğlu, Sunucu Simge Fıstıkoğlu, Gazeteci İsmail Saymaz, Gazeteci Zafer Arapkirli, Sunucu Özge Uzun ve Sunucu Buket Aydın gibi isimleri ağırlayacak.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.